Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

BAFTA 2021

ANIMATED FILM:

• The Croods: A New Age
  • Onward
  • Over the Moon
  • Soul
  • The Willoughbys
  • Wolfwalkers
  • DIRECTOR

Special Visual Effects:

• Da 5 Bloods
  • Greyhound
  • The Invisible Man
  • Mank
  • The Midnight Sky
  • Mulan
  • News of the World
  • The Old Guard
  • The One and Only Ivan
  • Pinocchio
  • The Secret Garden
  • Sonic The Hedgehog
  • Soul
  • Tenet
  • Wonder Woman 1984

Cala lista:

https://www.bafta.org/film/longlists-2021

image.png

• Odpowiedzi 3
  • Wy艣wietle艅 597
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Przejrza艂em kategori臋 najlepszy film i jakiego艣 sza艂u nie ma. Fakt, 偶e pandemia sprawa, 偶e dla kina to mocno stracony okres.聽聽Je艣li chodzi o filmu animowane, to niestety zestarza艂em si臋 i ju偶 mnie nie

• ta, dziwne to jest ale mam to samo. W ogole nie ogladam animowanych filmow, jakos przestaly mnie jarac tak jak kiedys.聽 Chyba jedyne co ogladalem animowanego ostatnio to Love, Death & Robots 馃槈

• blood_brother
    blood_brother

Z animowanych czekam, a偶 Soul b臋dzie u nas dost臋pny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie si臋 popisa艂. Onward mi si臋 podoba艂, ale to mo偶e ze wzgl臋du na sentyment do papierowych rpg贸w.

Posted Images

Napisano

Przejrza艂em kategori臋 najlepszy film i jakiego艣 sza艂u nie ma. Fakt, 偶e pandemia sprawa, 偶e dla kina to mocno stracony okres.聽聽Je艣li chodzi o filmu animowane, to niestety zestarza艂em si臋 i ju偶 mnie nie ruszaj膮, ewentualnie mog臋聽z dzieciakiem obejrze膰 aby mu by艂o mi艂o.聽

Napisano

Z animowanych czekam, a偶 Soul b臋dzie u nas dost臋pny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie si臋 popisa艂. Onward mi si臋 podoba艂, ale to mo偶e ze wzgl臋du na sentyment do papierowych rpg贸w.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci