Napisano 14 Luty 20214 l BAFTA 2021 聽 ANIMATED FILM: The Croods: A New Age Onward Over the Moon Soul The Willoughbys Wolfwalkers DIRECTOR Special Visual Effects: Da 5 Bloods Greyhound The Invisible Man Mank The Midnight Sky Mulan News of the World The Old Guard The One and Only Ivan Pinocchio The Secret Garden Sonic The Hedgehog Soul Tenet Wonder Woman 1984 聽 Cala lista: https://www.bafta.org/film/longlists-2021 聽
Napisano 14 Luty 20214 l Przejrza艂em kategori臋 najlepszy film i jakiego艣 sza艂u nie ma. Fakt, 偶e pandemia sprawa, 偶e dla kina to mocno stracony okres.聽聽Je艣li chodzi o filmu animowane, to niestety zestarza艂em si臋 i ju偶 mnie nie ruszaj膮, ewentualnie mog臋聽z dzieciakiem obejrze膰 aby mu by艂o mi艂o.聽
Napisano 14 Luty 20214 l Autor ta, dziwne to jest ale mam to samo. W ogole nie ogladam animowanych filmow, jakos przestaly mnie jarac tak jak kiedys.聽 Chyba jedyne co ogladalem animowanego ostatnio to Love, Death & Robots 馃槈
Napisano 14 Luty 20214 l Z animowanych czekam, a偶 Soul b臋dzie u nas dost臋pny, bo podobno historia bardzo siada i Pixar technicznie si臋 popisa艂. Onward mi si臋 podoba艂, ale to mo偶e ze wzgl臋du na sentyment do papierowych rpg贸w.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto