theurgicus Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 witam w ostatnim czasie chcialem nauczyc sie pewnych elementow we flash'u i jako zadanie domowe zrobilem prezentacje budowy atomu, ciekaw jestem co o tym myslicie. http://magik.babilon.co.uk/atom/ ps. prezentacja po angielsku i proponowalbym czytac wskazowki :D btw. magik (łac. theurgicus)
Zwierzak Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 HE HE b.fajne ...Podoba mi się ten suwaczek ;)
Georgas Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Nieźle jak na sam początek .Jest naprawde OK
Piotr Dobosz Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 bardzo fanie przejzyscie i czytelnie a ten atomik by byl swietnym preloaderem:) pozdrawiam
theurgicus Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 nie wczytywalo sie bo kumplowi apache zwisl i nawet o tym nie wiedzial przez 3 dni, teraz juz jest ok
giorgione Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 bardzo fajne - przyjemne kolorki - minimalizm i dobrze dobrane czcionki :) Ciekawy ejst suwaczej i preloader - no i szybko sie to wgrywa:D pozdr giorgione
Alcor Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 super. dzieki za pomysl z tym suwakiem. sam robilem prezentacje i nigdy nie myslalem o takim sposobie przewijania pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow:)
TheSimon Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Fajna ale powiększył bym troche czcionke w info i histori :) A może mam za mały monitor :)
Rekomendowane odpowiedzi