theurgicus Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 witam w ostatnim czasie chcialem nauczyc sie pewnych elementow we flash'u i jako zadanie domowe zrobilem prezentacje budowy atomu, ciekaw jestem co o tym myslicie. http://magik.babilon.co.uk/atom/ ps. prezentacja po angielsku i proponowalbym czytac wskazowki :D btw. magik (łac. theurgicus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 proste i przyjemne, podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 HE HE b.fajne ...Podoba mi się ten suwaczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Nieźle jak na sam początek .Jest naprawde OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 bardzo fanie przejzyscie i czytelnie a ten atomik by byl swietnym preloaderem:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theurgicus Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 hehe, dzieki, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSimon Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 A mi się nie wczytuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theurgicus Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 nie wczytywalo sie bo kumplowi apache zwisl i nawet o tym nie wiedzial przez 3 dni, teraz juz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 bardzo fajne - przyjemne kolorki - minimalizm i dobrze dobrane czcionki :) Ciekawy ejst suwaczej i preloader - no i szybko sie to wgrywa:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 super. dzieki za pomysl z tym suwakiem. sam robilem prezentacje i nigdy nie myslalem o takim sposobie przewijania pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSimon Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Fajna ale powiększył bym troche czcionke w info i histori :) A może mam za mały monitor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi