Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie umiem rysować i nigdy tego nie próbowałem. Teraz mam trochę wolnego czasu i chciałabym spróbować. Od czego powinienem zacząć? Filmy z YouTube, kursy?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 611
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Po prostu spróbuj porysować cokolwiek, bez większych filozofii- nie wszystko musi mieć swój początek w kursach czy szkołach. Zaznaj magii odkrywania 😄 

• Najlepiej rysowanie zaczac od... rysowania. Skad wiesz ze nie umiesz jak nie probowales?

• Jeśli czujesz silną potrzebę wydania pieniędzy to czemu nie, ale sam bym jednak zaczął od niezobowiązującego rysowania- portret, budynek, martwa natura, przerysowanie jakiegoś monstrum, które Ci się p

Napisano
18 minut temu, TeddyBear napisał:

Nie umiem rysować i nigdy tego nie próbowałem. Teraz mam trochę wolnego czasu i chciałabym spróbować. Od czego powinienem zacząć? Filmy z YouTube, kursy?

Po prostu spróbuj porysować cokolwiek, bez większych filozofii- nie wszystko musi mieć swój początek w kursach czy szkołach. Zaznaj magii odkrywania 😄 

Edytowane przez RaVirr

Napisano

Najlepiej rysowanie zaczac od... rysowania. Skad wiesz ze nie umiesz jak nie probowales?

Edytowane przez Nezumi

Napisano
  • Autor

Próbowałem trochę rysować ołówkiem, ale wydaje mi się, że to śmieszne) Widziałem kurs rysunku w mieście... A także na BUKI ma wielu nauczycieli, którzy mogą uczyć rysunku onlineMoże ktoś próbował i może powiedzieć, albo powinienem się tam wybrać? 

Edytowane przez TeddyBear

Napisano
29 minut temu, TeddyBear napisał:

Próbowałem trochę rysować ołówkiem, ale wydaje mi się, że to śmieszne) Widziałem kurs rysunku w mieście...Może ktoś próbował i może powiedzieć, albo powinienem się tam wybrać?

Jeśli czujesz silną potrzebę wydania pieniędzy to czemu nie, ale sam bym jednak zaczął od niezobowiązującego rysowania- portret, budynek, martwa natura, przerysowanie jakiegoś monstrum, które Ci się podoba. Załóż teczkę i zobaczymy co tam się dzieje 😉