TeddyBear Napisano 31 Styczeń 2022 Napisano 31 Styczeń 2022 Nie umiem rysować i nigdy tego nie próbowałem. Teraz mam trochę wolnego czasu i chciałabym spróbować. Od czego powinienem zacząć? Filmy z YouTube, kursy?
RaVirr Napisano 31 Styczeń 2022 Napisano 31 Styczeń 2022 (edytowane) 18 minut temu, TeddyBear napisał: Nie umiem rysować i nigdy tego nie próbowałem. Teraz mam trochę wolnego czasu i chciałabym spróbować. Od czego powinienem zacząć? Filmy z YouTube, kursy? Po prostu spróbuj porysować cokolwiek, bez większych filozofii- nie wszystko musi mieć swój początek w kursach czy szkołach. Zaznaj magii odkrywania 😄 Edytowane 31 Styczeń 2022 przez RaVirr 3
Nezumi Napisano 31 Styczeń 2022 Napisano 31 Styczeń 2022 (edytowane) Najlepiej rysowanie zaczac od... rysowania. Skad wiesz ze nie umiesz jak nie probowales? Edytowane 31 Styczeń 2022 przez Nezumi 2
TeddyBear Napisano 1 Luty 2022 Autor Napisano 1 Luty 2022 (edytowane) Próbowałem trochę rysować ołówkiem, ale wydaje mi się, że to śmieszne) Widziałem kurs rysunku w mieście... A także na BUKI ma wielu nauczycieli, którzy mogą uczyć rysunku onlineMoże ktoś próbował i może powiedzieć, albo powinienem się tam wybrać? Edytowane 2 Luty 2022 przez TeddyBear
RaVirr Napisano 1 Luty 2022 Napisano 1 Luty 2022 29 minut temu, TeddyBear napisał: Próbowałem trochę rysować ołówkiem, ale wydaje mi się, że to śmieszne) Widziałem kurs rysunku w mieście...Może ktoś próbował i może powiedzieć, albo powinienem się tam wybrać? Jeśli czujesz silną potrzebę wydania pieniędzy to czemu nie, ale sam bym jednak zaczął od niezobowiązującego rysowania- portret, budynek, martwa natura, przerysowanie jakiegoś monstrum, które Ci się podoba. Załóż teczkę i zobaczymy co tam się dzieje 😉 1
Rekomendowane odpowiedzi