purple Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Szanowni Forumowicze i Twórcy Były takie czasy iż osobiście zrealizowałam dwa zloty forumowe i angażowałam się w życie forum około dekady temu. Dobrze wiem, iż próśb charytatywnych jest za wiele. Dziś jednak jesteśmy w obliczu wielu sytuacji które utrudniają często proste działania. Pomagam koordynowanie działań w Towarzystwie Przyjaciół Warszawy, które 20-stego kwietnia organizuje w stolicy koncert ze zbiórką dla Ukrainy. Posiadamy grafikę naszej znajomej malarki- prymitywistki, której tradycyjne ornamenty w duchu Ukraińskiej sztuki ludowej posłużą jako motyw do plakatu i jak to się mówi "zrobią plakat". Pracownia zaś tej artystki została zbombardowana, dlatego uznaliśmy iż ornament który dostaliśmy do plakatu będzie symbolem naszej akcji. Jednakowoż poszukujemy wizji na złożenie czcionki i objęcie kwestii kompozycji plakatowej, dlatego zgłaszam się do grona osób zaawansowanych warsztatowo. Liczę na alians sztuki ludowej ze znawstwem digitalowym, które ożywi obraz w duchu nowoczesnym i wzmocni przekaz emocjonalny. My zaś proponujemy zamieszczenie osoby wspierającej naszą akcję, w materiałach informacyjnych. Towarzystwo Przyjaciół Warszawy umie się odwdzięczyć ! Zapraszam do kontaktu. Termin - do poniedziałku. Materiały prześlę chętnej osobie na mail. Do realizacji: kompozycja , czcionka, ew. DTP. Serdeczności! Dorota Strzelczyk 5
RaVirr Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Niestety nie pomogę bo nie umiem, ale chciałem się tylko przywitać i pozdrowić \o/ 1
KLICEK Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 witamy jeszcze raz 😄 wpadaj czesciej 🙂 ale ja jak kolega wyzej, niestety nie pomoge nie moja dzialeczka 😄 1
Recommended Posts