Napisano 14 Kwiecień 20222 l Ogolem to, robiłem sobie projekt i pewnie cos nie tak zrobilem, bo nie moge teraz ruszac objektami, mam strzalki do poruszania, lecz nie robią nic :/
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Pokazałbyś chociaż jakiegoś zrzuta ekranu, bo z opisu ciężko cokolwiek wywnioskować…
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Paradoksalnie spotkalem sie z tym problemem. Powiedz mi tylko czy jak wejdziesz w edit mode, zaznaczysz caly obiekt i probujesz przesuwac to dziala normalnie?
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Autor jak włącze edit mode to dziala normalnie ale, ciezko mi sie tak pracuje. Edytowane 14 Kwiecień 20222 l przez ToMicha
Napisano 14 Kwiecień 20222 l @ToMicha no to powiem tak- sprawdź jeszcze czy np. w photoshopie, w czasie gdy występuje problem w blenderze możesz na przykład przesuwać suwaki odpowiadające za opacity. U mnie w domu był ten sam problem, nie doszliśmy z całą pewnością co się działo, ale wyglądało na to, że wszystko psuła...aplikacja Spotify (również w przeglądarce). Od kiedy została odinstalowana to problem przestawał występować. Edytowane 14 Kwiecień 20222 l przez RaVirr
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Autor jak włacze nowy projekt, nie ten co juz zaczalem robic to wszystko jest okey, tylko na tym projekcie jest problem
Napisano 14 Kwiecień 20222 l W takim razie po prostu zrób do nowego pliku append wszystkich kolekcji z tego zepsutego i po sprawie 😉 Ale jeśli masz spotify to nie polecam używać przy pracy, non stop coś się psuło.
Napisano 14 Kwiecień 20222 l Autor ciezko bedzie mi to ogarnac, bo ja od wczoraj zaczalem dobiero zabawe z blenderem, ale chyba sobie poradze , z gory dziekuje ❤️
Napisano 14 Kwiecień 20222 l może masz zablokowane lokacje obiektu w tym miejscu? a może to coś innego co łatwiej byłoby stwierdzić, gdyby był ten screenshot, ale nie ma... 😞 Edytowane 14 Kwiecień 20222 l przez EthicallyChallenged