Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ogolem to, robiłem sobie projekt i pewnie cos nie tak zrobilem, bo nie moge teraz ruszac objektami, mam strzalki do poruszania, lecz nie robią nic :/

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 994
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Paradoksalnie spotkalem sie z tym problemem. Powiedz mi tylko czy jak wejdziesz w edit mode, zaznaczysz caly obiekt i probujesz przesuwac to dziala normalnie?

• ciezko bedzie mi to ogarnac, bo ja od wczoraj zaczalem dobiero zabawe z blenderem, ale chyba sobie poradze , z gory dziekuje ❤️  

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

może masz zablokowane lokacje obiektu w tym miejscu? a może to coś innego co łatwiej byłoby stwierdzić, gdyby był ten screenshot, ale nie ma... 😞  

Posted Images

Napisano

Paradoksalnie spotkalem sie z tym problemem. Powiedz mi tylko czy jak wejdziesz w edit mode, zaznaczysz caly obiekt i probujesz przesuwac to dziala normalnie?

Napisano
  • Autor

jak włącze edit mode to dziala normalnie ale, ciezko mi sie tak pracuje. 

Edytowane przez ToMicha

Napisano

@ToMicha no to powiem tak- sprawdź jeszcze czy np. w photoshopie, w czasie gdy występuje problem w blenderze możesz na przykład przesuwać suwaki odpowiadające za opacity. U mnie w domu był ten sam problem, nie doszliśmy z całą pewnością co się działo, ale wyglądało na to, że wszystko psuła...aplikacja Spotify (również w przeglądarce). Od kiedy została odinstalowana to problem przestawał występować. 

Edytowane przez RaVirr

Napisano
  • Autor

jak włacze nowy projekt, nie ten co juz zaczalem robic to wszystko jest okey, tylko na tym projekcie jest problem 

Napisano

W takim razie po prostu zrób do nowego pliku append wszystkich kolekcji z tego zepsutego i po sprawie 😉 
Ale jeśli masz spotify to nie polecam używać przy pracy, non stop coś się psuło.

Napisano
  • Autor

ciezko bedzie mi to ogarnac, bo ja od wczoraj zaczalem dobiero zabawe z blenderem, ale chyba sobie poradze , z gory dziekuje ❤️