Posted April 14, 20223 yr Ogolem to, robiłem sobie projekt i pewnie cos nie tak zrobilem, bo nie moge teraz ruszac objektami, mam strzalki do poruszania, lecz nie robią nic :/
April 14, 20223 yr Pokazałbyś chociaż jakiegoś zrzuta ekranu, bo z opisu ciężko cokolwiek wywnioskować…
April 14, 20223 yr Paradoksalnie spotkalem sie z tym problemem. Powiedz mi tylko czy jak wejdziesz w edit mode, zaznaczysz caly obiekt i probujesz przesuwac to dziala normalnie?
April 14, 20223 yr Author jak włącze edit mode to dziala normalnie ale, ciezko mi sie tak pracuje. Edited April 14, 20223 yr by ToMicha
April 14, 20223 yr @ToMicha no to powiem tak- sprawdź jeszcze czy np. w photoshopie, w czasie gdy występuje problem w blenderze możesz na przykład przesuwać suwaki odpowiadające za opacity. U mnie w domu był ten sam problem, nie doszliśmy z całą pewnością co się działo, ale wyglądało na to, że wszystko psuła...aplikacja Spotify (również w przeglądarce). Od kiedy została odinstalowana to problem przestawał występować. Edited April 14, 20223 yr by RaVirr
April 14, 20223 yr Author jak włacze nowy projekt, nie ten co juz zaczalem robic to wszystko jest okey, tylko na tym projekcie jest problem
April 14, 20223 yr W takim razie po prostu zrób do nowego pliku append wszystkich kolekcji z tego zepsutego i po sprawie 😉 Ale jeśli masz spotify to nie polecam używać przy pracy, non stop coś się psuło.
April 14, 20223 yr Author ciezko bedzie mi to ogarnac, bo ja od wczoraj zaczalem dobiero zabawe z blenderem, ale chyba sobie poradze , z gory dziekuje ❤️
April 14, 20223 yr może masz zablokowane lokacje obiektu w tym miejscu? a może to coś innego co łatwiej byłoby stwierdzić, gdyby był ten screenshot, ale nie ma... 😞 Edited April 14, 20223 yr by EthicallyChallenged