ToMicha Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 Ogolem to, robiłem sobie projekt i pewnie cos nie tak zrobilem, bo nie moge teraz ruszac objektami, mam strzalki do poruszania, lecz nie robią nic :/
EthicallyChallenged Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 Pokazałbyś chociaż jakiegoś zrzuta ekranu, bo z opisu ciężko cokolwiek wywnioskować…
RaVirr Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 Paradoksalnie spotkalem sie z tym problemem. Powiedz mi tylko czy jak wejdziesz w edit mode, zaznaczysz caly obiekt i probujesz przesuwac to dziala normalnie? 1
ToMicha Napisano 14 Kwiecień 2022 Autor Napisano 14 Kwiecień 2022 (edytowane) jak włącze edit mode to dziala normalnie ale, ciezko mi sie tak pracuje. Edytowane 14 Kwiecień 2022 przez ToMicha
RaVirr Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 (edytowane) @ToMicha no to powiem tak- sprawdź jeszcze czy np. w photoshopie, w czasie gdy występuje problem w blenderze możesz na przykład przesuwać suwaki odpowiadające za opacity. U mnie w domu był ten sam problem, nie doszliśmy z całą pewnością co się działo, ale wyglądało na to, że wszystko psuła...aplikacja Spotify (również w przeglądarce). Od kiedy została odinstalowana to problem przestawał występować. Edytowane 14 Kwiecień 2022 przez RaVirr
ToMicha Napisano 14 Kwiecień 2022 Autor Napisano 14 Kwiecień 2022 jak włacze nowy projekt, nie ten co juz zaczalem robic to wszystko jest okey, tylko na tym projekcie jest problem
RaVirr Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 W takim razie po prostu zrób do nowego pliku append wszystkich kolekcji z tego zepsutego i po sprawie 😉 Ale jeśli masz spotify to nie polecam używać przy pracy, non stop coś się psuło.
ToMicha Napisano 14 Kwiecień 2022 Autor Napisano 14 Kwiecień 2022 ciezko bedzie mi to ogarnac, bo ja od wczoraj zaczalem dobiero zabawe z blenderem, ale chyba sobie poradze , z gory dziekuje ❤️ 1
EthicallyChallenged Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 (edytowane) może masz zablokowane lokacje obiektu w tym miejscu? a może to coś innego co łatwiej byłoby stwierdzić, gdyby był ten screenshot, ale nie ma... 😞 Edytowane 14 Kwiecień 2022 przez EthicallyChallenged 1
Rekomendowane odpowiedzi