Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!

Mam dziwny problem ze zbrushem  2022.05. Po zminimalizowaniu do taskbara często nie chce już wrócić do okienka. Zacina się na takbarze i dupa. Trzeba zamykać i restartować.

Windows 11 , taskbar z włączoną opcją auto hide.

Robi się tak komuś czy mam coś upośledzone u mnie? Może to wina win11?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 846
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Czasem również miewam podobny problem, u mnie pomaga malutka lekka aplikacja process explorer64. Są opcje m.in jak na zdjęciu. Także spróbujcie next time tego jak windows nie daje rady. 🙂 Trzeba dać c

• A spróbuj alt+tab'em przełączyć na okno.    Mam tak samo na win10 i też mam auto ukrywanie paska. 

• o to pewnie trzeba zglosic do chlopakow z maxona/pixologica pewnie nie zdaja sobie z tego sprawy 🙂  Ja nie mam takiego buga, aczkolwiek mam podobny 🙂 nie moge okna zminimalizowac na widnows10. Rozwiaz

Posted Images

Napisano

A spróbuj alt+tab'em przełączyć na okno. 

Mam tak samo na win10 i też mam auto ukrywanie paska. 

Edytowane przez michalo

Napisano

o to pewnie trzeba zglosic do chlopakow z maxona/pixologica pewnie nie zdaja sobie z tego sprawy 🙂  Ja nie mam takiego buga, aczkolwiek mam podobny 🙂 nie moge okna zminimalizowac na widnows10. Rozwiazanie to wyjesscie z maxymalizacji okna i dopiero zrzucenie na pasek 😄 

Napisano

Czasem również miewam podobny problem, u mnie pomaga malutka lekka aplikacja process explorer64. Są opcje m.in jak na zdjęciu. Także spróbujcie next time tego jak windows nie daje rady. 🙂 Trzeba dać czasem bring to front, a później maximize, czasem wystarcza samo maximize i na odwrót.

Untitled-1.jpg

Edytowane przez tobiq4

Napisano
  • Autor

Hej, dzięki za odpowiedzi.

@michalo

Z alt tabem próbowałem , nie działa. 

@KLICEK

Z minimalizowaniem też tak miałem w win 10. w win11 się naprawiło, hehehe....

@tobiq4

Dzięki , zainstalowałm i sprawdzę, wygląda obiecująco!

Process Explorer działa , dzięki tobiq4!

Edytowane przez diabelt222