Napisano 23 Czerwiec 20222 l Hej! Mam dziwny problem ze zbrushem 2022.05. Po zminimalizowaniu do taskbara często nie chce już wrócić do okienka. Zacina się na takbarze i dupa. Trzeba zamykać i restartować. Windows 11 , taskbar z włączoną opcją auto hide. Robi się tak komuś czy mam coś upośledzone u mnie? Może to wina win11?
Napisano 23 Czerwiec 20222 l A spróbuj alt+tab'em przełączyć na okno. Mam tak samo na win10 i też mam auto ukrywanie paska. Edytowane 23 Czerwiec 20222 l przez michalo
Napisano 23 Czerwiec 20222 l o to pewnie trzeba zglosic do chlopakow z maxona/pixologica pewnie nie zdaja sobie z tego sprawy 🙂 Ja nie mam takiego buga, aczkolwiek mam podobny 🙂 nie moge okna zminimalizowac na widnows10. Rozwiazanie to wyjesscie z maxymalizacji okna i dopiero zrzucenie na pasek 😄
Napisano 23 Czerwiec 20222 l Czasem również miewam podobny problem, u mnie pomaga malutka lekka aplikacja process explorer64. Są opcje m.in jak na zdjęciu. Także spróbujcie next time tego jak windows nie daje rady. 🙂 Trzeba dać czasem bring to front, a później maximize, czasem wystarcza samo maximize i na odwrót. Edytowane 23 Czerwiec 20222 l przez tobiq4
Napisano 23 Czerwiec 20222 l Autor Hej, dzięki za odpowiedzi. @michalo Z alt tabem próbowałem , nie działa. @KLICEK Z minimalizowaniem też tak miałem w win 10. w win11 się naprawiło, hehehe.... @tobiq4 Dzięki , zainstalowałm i sprawdzę, wygląda obiecująco! Process Explorer działa , dzięki tobiq4! Edytowane 24 Czerwiec 20222 l przez diabelt222