Napisano 23 Czerwiec 20222 l Hej! Mam dziwny problem ze zbrushem聽 2022.05. Po zminimalizowaniu do taskbara cz臋sto nie chce ju偶 wr贸ci膰 do okienka. Zacina si臋 na takbarze i dupa. Trzeba zamyka膰 i restartowa膰. Windows 11 , taskbar z w艂膮czon膮 opcj膮 auto hide. Robi si臋 tak komu艣 czy mam co艣 upo艣ledzone u mnie? Mo偶e to wina win11?
Napisano 23 Czerwiec 20222 l A spr贸buj alt+tab'em prze艂膮czy膰 na okno.聽 聽 Mam tak samo na win10 i te偶 mam auto ukrywanie paska.聽 Edytowane 23 Czerwiec 20222 l przez michalo
Napisano 23 Czerwiec 20222 l o to pewnie trzeba zglosic do chlopakow z maxona/pixologica pewnie nie zdaja sobie z tego sprawy 馃檪聽聽Ja nie mam takiego buga, aczkolwiek mam podobny 馃檪聽nie moge okna zminimalizowac na widnows10. Rozwiazanie to wyjesscie z maxymalizacji okna i dopiero zrzucenie na pasek 馃槃聽
Napisano 23 Czerwiec 20222 l Czasem r贸wnie偶 miewam podobny problem, u mnie pomaga malutka lekka aplikacja process explorer64. S膮 opcje m.in jak na zdj臋ciu. Tak偶e spr贸bujcie next time tego jak windows nie daje rady. 馃檪聽Trzeba da膰 czasem bring to front, a p贸藕niej maximize, czasem wystarcza samo maximize i na odwr贸t. Edytowane 23 Czerwiec 20222 l przez tobiq4
Napisano 23 Czerwiec 20222 l Autor Hej, dzi臋ki za odpowiedzi. @michalo Z alt tabem pr贸bowa艂em , nie dzia艂a.聽 @KLICEK Z minimalizowaniem te偶 tak mia艂em w win 10. w win11 si臋 naprawi艂o, hehehe.... @tobiq4 Dzi臋ki , zainstalowa艂m i sprawdz臋, wygl膮da obiecuj膮co! Process Explorer dzia艂a , dzi臋ki聽tobiq4! 聽 Edytowane 24 Czerwiec 20222 l przez diabelt222
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto