Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zgadnijcie kto będzie was znowu męczył nową / starą RWDą? 😄  Pytanie retoryczne proszę nie odpowiadać 😉 

Z racji że w 2023 będzie okrąglutka 90ta rocznica przelotu Skarżyńskiego przez Atlantyk, to zabieram się za nowy model. RWD 6 ma wzięcie w tym roku, więc prognozuję że może i 5tka w następnym tez będzie miała 🥺🤔 - od taki mój hack marketingowy i znalezienie swojej niszy w przemyśle lotniczym 😉 

A no że początki bywają jakie bywają, to mam na razie tyle co w załącznikach 😅
Tak, tak wiem nędza i półtora listewki na krzyż. Szału nie ma, nitów nie ma, płótno ledwo nienaciągnięte, blacha na kolanie klepana... ALE spoko kierowniku! Zdzisio jutro do pracy przyjdzie, błotnik się wyklepie i nie będzie problemu 

No ale dobra bez zbędnego pitu pitu oto efekt ciężkiej 🛠️ pracy moich rąk 😉

Clipboard01.jpg

Clipboard02.jpg

Clipboard03.jpg

Clipboard04.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 528
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nie wiem, nie znam się, nie jestem ekspertem w dziedzinie ale wydaje mi się, że tak na oko to te skrzydła ciuteńke za krótkie som 😛  Ale dziubek już ładny, "Jak Mortom zrobi dziubka.... 😛

Posted Images

Napisano

Nie wiem, nie znam się, nie jestem ekspertem w dziedzinie ale wydaje mi się, że tak na oko to te skrzydła ciuteńke za krótkie som 😛 

Ale dziubek już ładny, "Jak Mortom zrobi dziubka.... 😛

Napisano
  • Autor

@Destroyer No bo to taka sportowa wersja jest... taki CUSTOM! 😉 A Szybkich i Wściekłych oglądałeś?  Spojlerki tam były? BYŁY. Samochody latały? LATAŁY. No jak dziecku trzeba tłumaczyć... 😉 oj Destro, Destro przyjacielu, trzeba EspumisanMAX na pamięć zażyć, bo staruszku pamięć to już Ci nawala 😉

Ale nie bujta się, nie jesteś sam:

Edytowane przez Mortom