adek Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 24 listopada, o godzinie 20.00 w warszawskim Multikinie (Ursynów, Al. K.E.N. 60) odbędzie się premiera najnowszego filmu Tomka Bagińskiego - "Sztuka spadania". Po projekcji filmu Tomek Bagiński omówi poszczególne etapy powstawania filmu animowanego oraz przedstawi kulisy produkcji "Sztuki spadania". Platige Image oraz Max3D.pl ma do rozdania dla Was 5 podwójnych zaproszeń. Wystarczy wypełnić zgłoszenie podając swój adres e-mail oraz imię i nazwisko ... Więcej: http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1272 Zachęcam do zgłaszania chęci uczestnictwa te osoby które w 100% wiedzą że jeśli zostaną wylosowane będą mogły się tam pojawić. Zapowiada się całkiem fajna impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 noz w serce ze nie mieszkam gdzies tam blisko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 no niestety ... gdybym rowniez mieszkal blizej ja takze chcialbym tam sie wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 jesli wygram pojade na bank:) zobaczyc na wlasne oczy Baginskiego:):) nie to ze jestem jakis inny:) mam zone:) ale on jest taka moja inspiracja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 ale chyba wezmiesz zone ze soba ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 heh:) oczywiscie wszedzie ja biore ze soba:) Ona tez uwielbia sztuke Tomka BAginskiego:) ps. prosze bez domyslow:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Ehh :( ze Szczecina trochę daleko, a w dodatku to środa jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 łech.... chyba pozostanie mi tylko pójść na "Sky kapitan i świat jutra" przed filemem pokażą FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Napiszemy petycję żeby zorganizowali to we Wrocku :] Jakbym miał więcej kasy to bym pojechał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 aha... prosze o wpisywanie imienia i nazwiska, nie ksywek, dane nie beda nikomu udostepniane, jedynie podana zostanie do wiadomosci 5-tka osob ktore zostaly wylosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 a skąd będzie wiadomo, że ktoś nie zgłosił kogoś innego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 po wylosowaniu kontaktujemy sie z osobami aby to potwierdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 Wylosowana zostala wlasnie szczescliwa piatka osob. Powiadomienia zostaly wyslane rowniez poprzez e-mail. Tutaj zamieszczam liste osob (kolejnosc taka jaka wydrukowal skrypt): Leszek Dudzik Marcin Ostrowski Katarzyna Księżopolska Dominik Gruca Piotr Dobosz Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Piotrek ty Farciarzu :P cagle mu sczescie dopisuje ... ;) bierz zone ze sobą tylko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Piotrku gratulacje :) jednak sie okazalo ze zabierzesz zonke :) Zaraz po imprezce widze tu relacje i zdjecia! nie zawiedz fanow ;))))) Pozostalej 4 rowniez gratuluje i zazdroszcze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 hehe JADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:D:D:D:D::D:D:DD: ale fartttttttt:):):) dziekujeeeeeeeeL:):):):):)):::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Hyhy, gratuluje, coz za szczesliwy poczatek tygodnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Farciarze... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Hej, Gruca to przecie Triku, jezeli sie nie myle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 qrze: piotrek chcesz się zamienić?? ja pojade na FA a ty pójdziesz za mnie do pracy ;) a tak szczerze to gratulacje dla całej piątki. czekamy na relacje i zdjęcia!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 tweenty to kuszaca propozycja:) moge sie zastanowic:)?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 BBBBBuuuuuauauauaauauauauahahahahahahah:D:D:D:D Co za fffarrrrt:D:D:D Znalazłem sie na pierwszym miejscu:>:>:>:];];];];];];];];];];] Do wawy i tak bym pojechał, ale nigdy nie śniło mi się że bede mógł przy okazji obejzeć FA i zobaczyć Tomka na żywo;]. Gratuluje pozostałej 4rce zwycięzców:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi