Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

24 listopada, o godzinie 20.00 w warszawskim Multikinie (Ursynów, Al. K.E.N. 60) odbędzie się premiera najnowszego filmu Tomka Bagińskiego - "Sztuka spadania". Po projekcji filmu Tomek Bagiński omówi poszczególne etapy powstawania filmu animowanego oraz przedstawi kulisy produkcji "Sztuki spadania".

Platige Image oraz Max3D.pl ma do rozdania dla Was 5 podwójnych zaproszeń. Wystarczy wypełnić zgłoszenie podając swój adres e-mail oraz imię i nazwisko ...

Więcej:

http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1272

Zachęcam do zgłaszania chęci uczestnictwa te osoby które w 100% wiedzą że jeśli zostaną wylosowane będą mogły się tam pojawić. Zapowiada się całkiem fajna impreza.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli wygram pojade na bank:) zobaczyc na wlasne oczy Baginskiego:):) nie to ze jestem jakis inny:) mam zone:) ale on jest taka moja inspiracja:)

Napisano

heh:) oczywiscie wszedzie ja biore ze soba:) Ona tez uwielbia sztuke Tomka BAginskiego:)

ps. prosze bez domyslow:):):):)

Napisano

łech.... chyba pozostanie mi tylko pójść na "Sky kapitan i świat jutra" przed filemem pokażą FA.

Napisano

Napiszemy petycję żeby zorganizowali to we Wrocku :]

Jakbym miał więcej kasy to bym pojechał ;)

Napisano
  • Autor

aha... prosze o wpisywanie imienia i nazwiska, nie ksywek, dane nie beda nikomu udostepniane, jedynie podana zostanie do wiadomosci 5-tka osob ktore zostaly wylosowane

Napisano
  • Autor

Wylosowana zostala wlasnie szczescliwa piatka osob. Powiadomienia zostaly wyslane rowniez poprzez e-mail.

Tutaj zamieszczam liste osob (kolejnosc taka jaka wydrukowal skrypt):

Leszek Dudzik

Marcin Ostrowski

Katarzyna Księżopolska

Dominik Gruca

Piotr Dobosz

Gratuluje!

Napisano

Piotrek ty Farciarzu :P cagle mu sczescie dopisuje ... ;) bierz zone ze sobą tylko ...

Napisano

qrze: piotrek chcesz się zamienić?? ja pojade na FA a ty pójdziesz za mnie do pracy ;)

a tak szczerze to gratulacje dla całej piątki. czekamy na relacje i zdjęcia!!! :D

Napisano

BBBBBuuuuuauauauaauauauauahahahahahahah:D:D:D:D

Co za fffarrrrt:D:D:D Znalazłem sie na pierwszym miejscu:>:>:>:];];];];];];];];];];]

Do wawy i tak bym pojechał, ale nigdy nie śniło mi się że bede mógł przy okazji obejzeć FA i zobaczyć Tomka na żywo;].

Gratuluje pozostałej 4rce zwycięzców:)

Pozdrawiam