Napisano 6 Luty 20241 r Cześć, Przepraszam jeśli to głupie pytanie ale z Blenderem mi nie po drodze. Dostałem model w formacie Gltf. Jeden plik, bez żadnych tekstur. Zaimportowałem go do Blendera i okazało się, że ma przypisanych masę tekstur png, które widać tylko przy renderowaniu w Blenderze. Czy jest jakaś możliwość eksportu takiego modelu do fbx czy obj w taki sposób, żeby wydobyć te wszystkie tekstury z Blendera? Dzięki
Napisano 6 Luty 20241 r Autor 34 minuty temu, RaVirr napisał(a): poka drzewko O które drzewo chodzi? Obiektów?
Napisano 6 Luty 20241 r Właśnie tak myślałem i dlatego prosiłem o drzewko w matsach... @Mortom łajdaku, chciałem być przydatny! >😐
Napisano 6 Luty 20241 r Autor 6 minut temu, RaVirr napisał(a): Właśnie tak myślałem i dlatego prosiłem o drzewko w matsach... @Mortom łajdaku, chciałem być przydatny! >😐 Bardzo dzięki za chęć pomocy !
Napisano 6 Luty 20241 r 8 minut temu, RaVirr napisał(a): Właśnie tak myślałem i dlatego prosiłem o drzewko w matsach... @Mortom łajdaku, chciałem być przydatny! >😐 Sparafrazuje pana co przypisał sobie zasługę budowy bomby atomowej: Stałem się Śmiercią. Niszczycielem światów marzeń o przydatności @RaVirr-ka!
Napisano 7 Luty 20241 r NAWET NIE WIEM CO NAPISAĆ BY WYRAZIĆ TO CO CZUJĘ!!!11 Ale abstrahując- może rozpakowanie zasobów będzie jak otwieranie prezentu na gwiazdkę i zapoczątkuje piękną przyjaźń z najlepszym, najładniejszym, najwygodniejszym, najkompletniejszym softem na świecie jakim jest Blender 3d 🙂