Skocz do zawartości

Hej pomocy podłączyłem tablet graficzny lcd do kompa i jednocześnie monitor jak zrobić żeby monitor nie widział piórka z tabletu ?

Featured Replies

Napisano

Chodzi o to że myszką operuje się na dwóch wyswietlaczach na tablecie graficznym  i na monitorze ale gdy chce używać pióra na tablecie i jednoczesnie oglodać na yutube na  monitorze to pióro reaguje na monitorze  a ja chce tylko żeby reagowało na tablecie 

Monitor i tablet graficzny lcd jest podłączony pod jeden komputer

Czy Jest jakiś sposób na wyłączenie piórka  z monitora by nie reagowało na monitor?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To w oprogramowaniu tabletu wybierz odpowiedni mapping/ working area żeby nie działał na monitorze bo pewnie masz ustawione na pełną powierzchnie wszystch wyświetlaczy

Napisano

Masz duplikowany obraz z monitora na tablet, ustaw extended w opcjach wyświetlania żeby traktował tablet jako dodatkowy monitor i już

9VWE1lz.jpeg

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor

Tak mam ustawione niestety a i tak piórko reaguje na monitorze jak próbuje cokolwiek piórkiem na tablecie graficznym lcd 😔

Napisano
This odpowiedź was recognized by adek!

Destroyer was awarded the badge 'Helpful' and 10 points.

To w oprogramowaniu tabletu wybierz odpowiedni mapping/ working area żeby nie działał na monitorze bo pewnie masz ustawione na pełną powierzchnie wszystch wyświetlaczy

1584430851938166.jpg

Napisano
  • Autor

Dzięki Destroyer jesteś wielki szacuneczek !

Podziałało wystarczyło zmienić na proporcje ekranu i już ok 

Super dzięki 3m się i miłego popołudnia !