Baldack Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 -To jest moja pierwsza praca jeszcze nie gotowa....moze jak ktos na to zobaczy to mi wytknie bugy...mile widziane,bo moje oczy juz sie do niej przyzwyczily. -to jest narkoman tak na ... i dlatego ma takie wory i zniszczenia on ma byc brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 to zalezy do czego ta postac ma byc.... najlepiej na wytykanie bugow daj siatke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 pokaz z boku jak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 hmmm... nie potrzeba sitki aby powiedzieć że skopałeś anatomię twarzy... 1. łuk brwiowy za bardzo wysunięty 2. pod oczami ma gigantyczny worek (a tylko baaaaardzo staryz ludzie tak mają) 3. kośc policzkowa nie powinna się ciągnąć aż do skroni (wygląda jakby miał naciganie skóry) 4. nie wiem po co aż dwie zmarszczki koło nosa i ust?? 5. za bardzo ostry kształt ust to tyle jak na początek... popracuj jeszcze nad tym. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 tweety a moze to improwizacja wlasna... jakis ludzik do horroru czy co... nie musi byc chyba 100% relistycznie? w sumie to ni wiadomo czy autor mial zamiar stworzyc realna twarz, czy z stwora z jakiegos thriller'a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 też racja ale nawet każdy potwór powinien posiadać jakąs anatomię a tutaj po prostu niektóre rzeczy psują efekt dobrze wykonanej postaci. ale z drugiej strony Pokemony też odbiegają od przyjętych norm a jednak zrobiły furorę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Ogolnie yako-tako ale bledow trochu jest ;P. I tak btw. zmien temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 to jest narkoman tak na ... i dlatego ma takie wory i zniszczenia on ma byc brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 dzieki popracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Pokemony też odbiegają od przyjętych norm a jednak zrobiły furorę :D LoL :P Cel osiągnięty - facet za piękny to nie jest :D Tylko że jak na takiego narkomana to brakuje mi tu wystających kości policzkowych itp. Spróbuj się zastosować do rad Tweety'ego. Jeżeli postać ma być stylowa to wporządku tylko że te zmarszczki są zbyt "ostre" jak jak skóra tak sobi luźno wisi to powiina raczej tworzyć fałdki :) pracuj, pracuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 teety zauwaz ze to jeg pierwsza praca? niewieze ze od samego poczatku jak usiadles do softu 3d zaczeles rabac genialne prace :) daj mu sie rozbujac . bo chceci straci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi