Patryk Gierada Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Witajcie Już kilka razy próbowałem tutaj coś tworzyć ale zawsze to nie wypalało. Chciałem was za to przeprosić i tak samo zadeklarować, że w roku 2025 będę rozwijał dalej swoją pasje do 3D, którą zaszczepił we mnie mój nauczyciel z technikum, którego dla ochrony danych osobowych nazwę Renderowiec. W dużej mierze zależy mi tutaj na subiektywnej krytyce i pomocy w jakiś problemach jakie na pewno napotkam na tej wyboistej drodze. Powyżej zawarłem także link do mojego portfolio na artstation. Życzę każdemu miłego dnia i do usłyszenia w 2025 roku.
Patryk Gierada Posted January 3 Author Posted January 3 Witam wszystkich grupowiczów w tym 2025 roku. Życzę wszystkim jeszcze raz szczęśliwego nowego roku. Dzisiaj przychodzę do was z nową pracą. "Reading desk" wziął się z czystego przypadku gdy tworzyłem sobie prostą geometrię. Dodatkowo staram się codziennie po około 1-2h dziennie zgłębiać techniki modelowania w 3ds max. Poniżej zamieszczam rendery pracy. Miłego dnia/wieczoru wszystkim życzę. 4
Patryk Gierada Posted January 4 Author Posted January 4 Aktualizacja Dnia dzisiejszego udało mi się opanować wykonywanie bardziej skomplikowanej geometrii
Patryk Gierada Posted January 4 Author Posted January 4 Przeglądając dzisiaj pliki na laptopie znalazłem jeden z lepszych projektów jakie wykonałem. Liniał 610mm 3
Recommended Posts