Napisano 7 Luty7 Lut Reinkarnacja mojego najstarszego modelu lotniczego! 😉 jaki ongiś oparłem na jeszcze innym modelu 3D (za zgodą autora OFC) .... Nie jest idealnie.... są braki 😞 i sporo jeszcze należało by dodać czy poprawić ALE kiedyś trzeba powiedzieć STOP 😛
Napisano 17 Luty17 Lut czym różnią się dwa ostatnie od reszty? mają charakter. czy da się zrobić to lepiej, pewnie nie! podobnie jak mrkrzysiek - męczy oczy na czarnym tle, użyj choć błękitu, który masz w refleksach
Napisano Wtorek o 18:245 dn Autor W dniu 17.02.2025 o 11:10, polka dot napisał(a):czym różnią się dwa ostatnie od reszty? mają charakter. czy da się zrobić to lepiej, pewnie nie!podobnie jak mrkrzysiek - męczy oczy na czarnym tle, użyj choć błękitu, który masz w refleksachCzarne tło to odpad po przeźroczystości :) Docelowo to są pliki PNG i poszły do infografik dla MLP w Krakowie :) Fakt może mogłem użyć innego koloru... ale zamysł był właśnie taki i takiej linii obrony się będę trzymał ;)
Napisano Wtorek o 18:255 dn Krakowska "Biała dwójka". Śliczności!----Była (między innymi) inspiracją do samolociku jaki lata temu popełniłem w pewnej sympatycznej kolaboracji :)https://youtu.be/j7n68tX-5RY?si=ivIjzPEh83vlyUyw