Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Prywatna ilustracja inspirowana wierszem "The Raven" Edgara Allana Poe.

Zaczęłam w Blenderze raczej w ramach treningu 3d, bo tak naprawdę większość detalu zamalowałam :D Zależało mi na malarskim efekcie, ale chcę też wprowadzić więcej 3d dla przyspieszenia szczególnie etapu kompozycji i oświetlenia, więc to nie to, że miotam się i najpierw robię detal, a potem go niszczę :p W tym szaleństwie jest metoda :D

Jesli chcecie prześledzić etapy pracy i poprawki, to zapraszam do mojej teczki wip. Dostałam dużo świetnych uwag i komentarzy i dzięki wszystkim za pomoc :) https://max3d.pl/forums/topic/56923-jameli/page/8/

Wiem, że kompozycja ma swoje wady i dałoby się z tej ilustracji wyciągnąć więcej, ale nie mam aż tyle wolnego czasu i wolę zacząć coś następnego ale wszelkie uwagi zostały zapamiętane i wyryte w kamieniu :p raven5.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 876
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Oczywiście rano wstałam i zmieniłam zdanie co do paru rzeczy jeśli chodzi o wykończenie. Wywaliłam w większości chromatic aberration i parę innych filtrów końcowych, które jak dla mnie zbyt zamazywały

• Nazewnictwo jak z pewnymi klientami, po przejściu wszystkich faz, wracamy do finalfilnal lub final2 xD

Posted Images

Napisano
  • Autor

Oczywiście rano wstałam i zmieniłam zdanie co do paru rzeczy jeśli chodzi o wykończenie. Wywaliłam w większości chromatic aberration i parę innych filtrów końcowych, które jak dla mnie zbyt zamazywały brushwork. Sorry, miał być final, a wyszlo jak zwykle :p Ale na pewno część z was rozumie moje rozterki z serii "final, final1, final2, finalfinal, finalfuckinfinalforsure" XD raven final.jpg

Napisano
  W dniu 31.03.2025 o 07:52, jameli napisał:

:p Ale na pewno część z was rozumie moje rozterki z serii "final, final1, final2, finalfinal, finalfuckinfinalforsure" XD raven final.jpg

Nazewnictwo jak z pewnymi klientami, po przejściu wszystkich faz, wracamy do finalfilnal lub final2 xD
image.png

Napisano
  W dniu 22.04.2025 o 18:45, Kalberos napisał:

Mortom, zablokowałem Cie bo z twojego konta na discordzie zaczał wypływac spam. Daj znac czy odzyskałes konto

Dzieki za info

Napisano
  • Autor

Ja tu myślałam że jakaś dyskusja czy konstruktywna krytyka a tu mi nie dość że spamują to jeszcze jakąś swoją prywatą 😆 a sio na priw 😆

Napisano
  W dniu 22.04.2025 o 19:59, jameli napisał:

Ja tu myślałam że jakaś dyskusja czy konstruktywna krytyka a tu mi nie dość że spamują to jeszcze jakąś swoją prywatą 😆 a sio na priw 😆

Sorka... już usuwam.

Napisano
  W dniu 22.04.2025 o 19:59, jameli napisał:

sorka nie zauwazyzel ze to twoja teka, sytuacja awaryjna byla, bo go shackowali

Napisano
  • Autor

A spoko nic się nie stało 😄 dobrze że już konto odzyskane 🔥