duck Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Pierwsza praca na tym forum. Nie szczędźcie słów..
ldv_kzn Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 moze nie jestem specjalista inzynierem doktorem reh. do spraw 3dsm ale jak dla mnie zajefajne ^_^
Marcin Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 hmm ... dales taki kadr ze nic nie widac ... tylko ucho ... textura tez jest troche kiepcka bo w takiej rozdziałce wyglada jak by miala byc dla postaci do gry ... narazie tyle ... poczekam az dasz inne ujęcie ... bo bardzo sprawnie ukryłes rzeczy ktore najbardziej sie liczą w twarzy ... ;) a i popraw temat na zgodny z regulaminem
tweety Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 hmmm... zmień ujęcie (daj front i np: left), daj jasne tło i bez DOFa bo tak to widać tylko duuuuuuuuuże czoło i resztę, pokaż też siatkę zmień tytuł watku na Postać 3D: Murzyn
soshka.cg Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Brzydkie ujęcie , rozmyta textura i słabo oświetlone. Może wrzuć to jeszcze do wipa. pozdro
Nimrod Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Jak wyżej, trudno ocenić mając tylko takie ujęcie, mimo to moim zdaniem ucho słabe, reszty nie widać wystarczająco dobrze...
Cug Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 z tego co widze, a widac niewiele, to on wcale muzyna nie przypomina powiniem miec inny nos, usta kosci twarzy jesli to na byc muzyn koloz skury tez chyba nie ten
Pierzak Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Daj inne ujęcie, dziwnie rozmyta część czołowa... taki DOF?? :p I jeszcze jedno... dlaczego taki z kryminału?
Salvator Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 hmm jak na pierwszą pracę to jesteś powyżej średniej :) pokaż głowę pod jakimś normalnym kątem, opracuj teksturkiw większej rozdziałce. Jakieś lepsze oświetlenie także zrób. pozdro
Bobby_digital Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 wyglada jak opalony michael jackson
olej Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Slowo muzyn w odniesieniu do rasy jest nacechowane negatywnie, radze zmienic nazwe pracki, a co do samej twarzy to wydaje mi sie, ze anatomicznie to przypomina on bialego czlowieka z czarna skora.
duck Napisano 24 Listopad 2004 Autor Napisano 24 Listopad 2004 co do wypowiedzi Baju.. też się nad tym zastanawiałem Faktycznie określenie człowieka czarnoskórego murzynem nie wiąże się z czymś dobrym. Chciałbym jednak wszystkich zapewnić, że to nie jest jakaś praca rasistowska, absolutnie nazwa nie ma żadnego przekazu. sory wszystkim, którzy poczuli się w pewien sposób urażeni pozdrowienia
Mr Pank Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 pokazuj- front -left-back -top tak bedzie lepiej moja procka --> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10628
Kulki Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 a juz Kazik spiewal nie murzynem tylko afroamerykaninem albo afroafrykanimnem!!! mlodziez wszechpolska czy co?
Ania Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 no ale ty nie wiesz czy to amerykanin czy afrykanin, moze byc tak samo anglik albo skad inad moglbys nazwac go czarnym, ale to tez od murzyna duzo milsze nie jest mysle ze jak Mr Duck nie mial zlych intencji nazywajac go murzynem, to nie trzeba sie za bardzo czepiac. ewentualnie bym wogle w tytule rasy nie wymieniala. co do modelu, nie chce sie wypowiadac, bo nic nie widac, obroc i nie rozmazuj tak
KLICEK Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 siuper mudina nie wiem co wy chcecie ? ;) Kauczukowy pas konrada ' ELO
BigBird Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Hej Duck wes no daj jakis kadr na ktorym cos widac !!! Co ci wogule do lba strzelilo zeby taki pikczer zamieszczac ? Rownie dobrze mogles zadnego zdjecia nie dawac bo dyskusja toczy sie do okola rasizmu ! Wiec daj no jakies ludzkie ujecie albo daj se spokuj !
Badyl Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 mało widać, faktycznie. ;/ a nazwanie czarnoskorego czlowieka Murzynem? nie rozumiem co tu jest obraźliwego? to tak jakbyś na czerowonoskorego powiedzial Indianin. trzeba tylko pamietac, ze w wersji pisanej stosuje sie wielka litere.
Rekomendowane odpowiedzi