Napisano 25 Listopad 200420 l nie wiem jak nazwac ta scenke, ktoregos dnia poprostu siadlam i zrobilam sobie tapete na pulpit :) milego ogladania
Napisano 25 Listopad 200420 l rzeczywiscie fajne... takie proste sympatyczne:) ale na pulpit to chyba troche meczace, moze gdyby dac negatyw bylo by lepiej. pozdr
Napisano 25 Listopad 200420 l Autor nie jest wcale meczace, jest lagodne i mam malo szczegolow, a mi to pasuje, zrobilam kiedys negatyw, ale nie wygladalo za ciekawie :)
Napisano 25 Listopad 200420 l jak ktos lubi jasny (biały pulpit) to spoko ja bym się umęczył nawigując na takim pulpicie :D mimo wszystko pracka mi sie podoba: prosta i widać w niej dużo przestrzeni..
Napisano 25 Listopad 200420 l no sympatycznie... takie... wywazone. ja tam bardzo lubie leciutkie, jasne tapetki... nienawidze siedziec przy włączonym sztucnym swietle wieczorem... np. jak jem kolacje przy PC, to lubie widziec co jem... ;) bardzo przyjemny pulpicik. pozwalam sobie go wrzucic...
Napisano 25 Listopad 200420 l bardzo przyjemna grafika, co do tytułu to ... zawsze jest z tym problem , szczególnie jak gdzieś wysyłasz swoją pracę (np. na konkurs ) ale do Twojej pracy pasuje mi np. "circles of time" albo "system" ... nie wiem może coś mi jeszcze wpadnie do głowy. pozdrawiam
Napisano 25 Listopad 200420 l ponieważ wszyscy domagają się negatywu możesz też swoją pracę nazwać "pozytyw" ;)
Napisano 25 Listopad 200420 l Pieeekne :) I pomysl jarasa z "pozytywem" swietny. Jak zobaczylem prace to mnie od razu cos pozytywnego tknelo :) Ide gdzies popląsać ze szczescia ;)
Napisano 26 Listopad 200420 l Hej - ładne. Widzę wreszcie że zastosowałaś gradienty na odbiciach. Uwielbiam takie proste i czyste scenki są nieraz lepsze od tych z nawalonymi polygonami które nie mieszczą się w sześciu cyfrach ;) Ale nie o tym chciałem mówić. Kulki i pręty każdy może zrobić - jednakże trzeba to umieć ułożyć w jakąś przemyślaną kompozycję (podkreślem słowo niestandartową) dlatego że kulek w "necie" jest od groma i ciężko coś wymyślić coś nowego. Fajne - proste - czyste.
Napisano 26 Listopad 200420 l idąc dalej za Jarem proponuję nazwę "pozytron" :) lub pozytrony ( chociaż nie wiem co to znaczy :) pracka b.miła możę trochę za jasna
Napisano 26 Listopad 200420 l Autor miala byc jasna, urok lezy w tym ze obiekty zanikaja w bieli savoy nie zastosowalam gradientu w odbiciach, niestety nie wiem jak sie to robi :) musze sie duzo nauczyc, mateusz jak chcesz lepsza jakosc to daj znac, moze sie dogadamy ;) leander mam nadzieje ze twoj plas ze szczecia dalej trwa :) ps: dziekuje za pomysł na tytuł
Napisano 26 Listopad 200420 l Pozytony to czą steczki elementarne;) Rendering jak dla mnie zbyt jasny,przydało by się jakieś tło,najlepiej jakaś psychodela.
Napisano 26 Listopad 200420 l Autor Pozyton, pozytron, dodatnio naładowany elektron. Różni się od negatonu (którego jest antycząstką) jedynie znakiem ładunku elektrycznego. Zderzenia pozytonu z negatonem prowadzą do anihilacji [(łc. ad ‘do’ + nihil ‘nic’) 1. unicestwienie, całkowite zniszczenie. 2. fiz. zamiana pary cząstka-antycząstka przy wzajemnym zderzeniu, przekształcenie jej w kwanty energii, np. bozony.] definicja wg łonetu :P