Kulki Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 to jest komercyjna praca... lotdojufink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haliq Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Zaraz...Ja już go gdzieś widziałem! Mnie jakoś tak jego proporcje nie leżą - uchwyt jest chyba za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 wlasnie - ja tez juz go widzialem pozatym - nice - tylko to 'ucho' pod cyngelm sie krzaczy lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Ja go widzialem w Half-Life'ie :) Smith&Wesson Detective jak się nie myle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 ja tez go juz widzialem jakies 2 miechy temu, niepamietam czym sie roznil - texturka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haliq Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Hej Prabab - pomyliłeś się. Polączyłeś dwa pistolety: Colt Detective i Smith&Weston kaliber 0.38. Tu wymodelowany jest ten drugi (patrz napis na lufie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi