gomo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 założenia: będzie to coś między zombie, a frankensteinem - sztucznie ponownie powołany do zycia twór. miejscem narodzin w domyśle miałby być postapokaliptyczny świat, a twórca do swego dzieła wykorzystał to co miał pod ręką: od żyletek, po fragmenty zwierząt. no ów twór siedzi sobie na jakimś kawałku muru i patrzy się tępo zastanawiając po jaką cholere mu te życie. jeśli chodzi o inspiracje to nie jestem w stanie tego okreslić bo tematyka umarlaków przewija się u mnie od 6 klasy podstawówki. [Edited on 8-4-2003 by Tesaurus]
Nimrod Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Czekam na pierwsze renderingi, bo z rysunku wynika, że pracka może być arcy ciekawa :)
felav Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 Jezeli model bedzie pokazywal tyle szczegolow co rysunek to naprawde bedzie wymiatajacy
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 wow sam go narysowales..czekam na rendery ciekawosc az nie zrzera:)
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 moze byc fajnie:)...zoabczymy jak ze torny praktycznej Ci to wyjdzie:]
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 wow rysuneczek powala ehe czekam na pierwsze odsłony :)
OgOtaY Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 No Fucktycznie. Szkic niezły (kurn, to nie szkic, to skończone dzieło :)) Czekamy na modele :)) Możesz mieć problemy z tymi detalami, ale pewnie masz na to swoje sposoby... Pozdrawiam
gomo Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 dzieńki troche wolno mi idzie bo mam inne rzeczy na głowie. to ostatnie render (to oczywiście fragment czerepu): [Edited on 11-4-2003 by gomo]
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Baryl no nie iwesz???prezcierz napisal ze to \"fragmet czerepu\" [rotfl][lol][rotfl] A tak na powaznie to sam nie wiem jak na to patrzec:D pozdro[piwo]
robczan Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 GOMO : a czy przypadkiem ni walnales tego obrazka dla jaj??? jezeli nie, to sorry, ale ja nie widze w nim niczego oprocz kilku popierdzielonych i wzajemnie przecinajacych sie powierzchni.
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Jak wy mozecie tego nie widziec tytuł brzmi Człowiek złom to chyba logiczne co to przedstaiwa czesci złomowiska , no wiec nie bedzie miał jednego ciała tlyko czesci , hmmm cos u was z wyobraznia kiepsko hehehe ( ja chyba mam zbyt wybujałą )
Gość etam Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Ja widzę tutaj fragment czerepu: oczka, nosek :).
AravaL Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Tak wiec: szkic naprawde niesamowity . A co do zaczatku modelu -> Co prawda widze co ma on przedstawiac, jednak radzilbym zrobic najpierw ogolny zarys glowy (jedna bryla), a dopiero potem kawalki \"zlomu\". Bo robiac to w dotychczasowy, troche chaotyczny sposob, latwo mozna zatracic ogolne proporcje... To jednak tylko moje zdanie. Powodzenia i pozdrawiam.
gomo Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 niestety nowych renderów brak, bo nie mam chwilowo czasu, kończyć będe dopiero z tydzień po świętach, może scoś wrzuce w międzyczasie sorry za rzadki update, ale musze korzystać z cafe i to rzadko co do tego renderu - ten kto widzi to widzi, a jak nie to zobaczy :) niestety nie potrafie założyć sobie stronki z odnośnikami, więc do póki jej nie będe miał to będdize trochę cieńko co do sposobu - nic nie bój, proporcje w przypadku tego projektu moga być trochę za chwiane, ale bynajmniej nie jest to człowiek złożony z lużnych blach nie tworzących rzadnej postaci. lubie tworzyć chaotycznie tu inny render
gomo Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 takie pytanie do moderatorów: czy można prowadzić równocześnie dwie bitwy ? będzie mi trudniej, a mam inny pomysł, który myślałem że nie przejdzie, ale widze, że coś tam takiego przeszło. ze starego nie chciałbym rezygnować. nowy miałby przedstawiać personifikacje matki natury wypalananej i technicyzowanej przez człowieka - kobieta z rożlin i zwierząt pokrywająca się metalowym popiołem papierosowym - całość maiła by być zawieszona w próżni, bez uwzględnienia żadnych podestów, po za tym trudno by było wyróznić granicę między otoczeniem (czarnym) a postacią.
PENdzel Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 sa tacy ktorzy to pija i lepiej wygladaja hehehehh - :)
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 No mi sie podoba ten \"Błękit Paryża \" hehehehe
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 Mocny turbo ptyś...:D to potwierdza legędę że Polak potrafi :D:D:D pozdro i jakis updat by się przydał [rotfl2]
Rekomendowane odpowiedzi