Roli Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 No siemka jak mowiłem ze bede tu zagladac to zagladam :P Kurcze wstyd sie przyznac ale utknąłem na samym poczatku w modelowaniu broni. Tzn przy extrudowaniu z pierwszego boxa to co mam wciagnąć w góre ma byc mniejsze od tego boxa na dole no i kurde kicha bom miekki fiutek jestem poki co i nie wiem jak mam to zrobic i wychodzi mi slup o jednakowych wymiarach. Pls pomozcie jakos ale tak zebym ja zóltodziub zrozumiał - moze byc lopatologicznie. Thx from the mountain Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 nie wiem czy o to chodzi ale najpierw zrob extrude a potem outline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darthapul Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 zobazc tutka na 3d-palace.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
thud Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 opcja Bevel (pod Extrude w Editable Poly)? tutka nie widzialem wiec nie wiem czy na pewno o to chodzi pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 A tam wybierz segmenty i weź skale i przeskaluj. To powinno wystarczyć. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Zobacz tutka o low poly modelingu w maxie.... tam są odpowiedzi na WSZYSTKIE !!!!! pytania które zadałeś.. lub zadasz dotyczace tego zagadnienia... wiec nie zaśmiecaj forum!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts