Roli Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 No siemka jak mowiłem ze bede tu zagladac to zagladam :P Kurcze wstyd sie przyznac ale utknąłem na samym poczatku w modelowaniu broni. Tzn przy extrudowaniu z pierwszego boxa to co mam wciagnąć w góre ma byc mniejsze od tego boxa na dole no i kurde kicha bom miekki fiutek jestem poki co i nie wiem jak mam to zrobic i wychodzi mi slup o jednakowych wymiarach. Pls pomozcie jakos ale tak zebym ja zóltodziub zrozumiał - moze byc lopatologicznie. Thx from the mountain
polka dot Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 nie wiem czy o to chodzi ale najpierw zrob extrude a potem outline
thud Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 opcja Bevel (pod Extrude w Editable Poly)? tutka nie widzialem wiec nie wiem czy na pewno o to chodzi pzdr
spike Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 A tam wybierz segmenty i weź skale i przeskaluj. To powinno wystarczyć. pozdro
asblaze Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Zobacz tutka o low poly modelingu w maxie.... tam są odpowiedzi na WSZYSTKIE !!!!! pytania które zadałeś.. lub zadasz dotyczace tego zagadnienia... wiec nie zaśmiecaj forum!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi