MeG Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 praca wymiata swietne poprostu swietne [piwo] za twoje zwyciestwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinionist Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 O...dzieki Meg...milo sie napic z dziewczyna piwa, naprawde...no i taki szczytny cel [spox][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 No praca jest superrrowa , powarznie wypasik na maxa :) ale hmmgdzie to coś ma oczy ?? bedzie slepe ?? wow sprawiedliwosc jest slepa fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinionist Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Bedzie i nie bedzie slepe ;). Moze nie bede zdradzal wiele, ale po prostu zrobie Paniom i Panom niespodzianke...as soon as it is possible... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Hej! Bardzo fajnie sie zapowiada. Trzymaj ten klimat. Widze ze zwracasz rowniez uwagę na szczegóły jak i na samą kompozycję - odpowiednie ułożenie postaci ... czekam na kolejne wersje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar Napisano 3 Maj 2003 Share Napisano 3 Maj 2003 ta pracka ma coś w sobie ale troszke mugl bys jeszcze poprawic anatomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinionist Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 cudowniste ! niewiem czemu ale to jedna ze straszniejszych prac w bitwie ... niewiem moze dlatego ze ta groza tkwi gdzies ukryta za tymi powiekami .. swietne ... caly czas jak na ty kobite to mam stracha zeby tylko ona tych oczu nieotworzyla bo stanie sie cos strasznego ... mowie jedna z bardziej przerazajcych pracek tutaj ... gdzie nie masakra wytwarza groze ale taka cicha atmosfera . cisza przed burza gratuluje pomyslu i efektu ktory praca na mnie wywiera [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinionist Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 O wow...uwielbiam kiedy moje ukryte zamiary i cele sa realizowane ;). Naprawde jestes taka plochliwa :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 no jak zajac ;) nie tyle ze pisze ze w tej pracy siedzi cos tak zwany \"zab\" a raczej \"kiel\" w kazdym badz razie cos co daje jej mroczny klimat i ukryte tajemnice .. ktore raczej wesole nie sa w kazdym basz razie mozna wiele na temat tej pracy pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 zdarzysz ?? to bedzie mocne.. jakbys tak galki oczne zrobil swiecace a powieki zrobil SSS jakis zylki.. 3 albo 5 z krwia pulsujaca od zlosci i napiete miesnie ktore walcza by nie otworzyc oczu to bedzie mistrzostwo pozdro fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinionist Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 Krotko: Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 witam...jestem tutaj 1 raz...nie chciałem się do tej pory wypowiadać tylko szczerze pojąć klimat...powoli widze po twarzy jak go budujesz...i to jest bardzo ciekawe... to było mianem reflexi...:D a co do modelu...to piekny jest :D (szczerze...to twarz nie potrzebowała by nawet textur żadnych...) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi