tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 w maxie bawie sie od jakiegos czasu... ciezko powiedzc ile, bo najczesciej z doskoku... oto pierwszy model, ktory zajal mi troche czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 popraw nazwę wątku na nokia a nie "noaka" :D ale do rzeczy: sam model spoko, mapping też, ale dałeś kiepskie ujęcie, za duży DOF w stosunku do skali (wygląda jakża ale by model miał około 5cm długości) no i najbardziej brakuje mi jakiejś scenki. Render to Brazil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 render to standard maxika, ostrosc,a raczej jej brak to juz CorelPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 BLEEEE... Corel sucks... ale jak możesz to pokaż renderek bez DOFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 zalączam to co udało mi się znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 i znalazłem haha! ;) oto mały ale znaczący błędzik. z DOFem tego nie było widać a tutaj... ale to mały błąd a reszta modelu jest spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 :) tez go widzilem hehe jest jeszcze jeden byk - przy guiku ze strzalkami pod ekranem, w oficjalnej wersji usunalem, a to paskudztwo juz sobie darowalem w maxie wlasnie z mysla o DOFie... i tylko czujne oczy te czujne oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 no dobra! mam dosyć patrzenia przez lupę! ;) dawaj siateczkę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 alez prosze... tylko teraz czar prysnie :-) jedyna jaka sobie zachowalem, a maxa tera nie wlacze bo komp sfiksuje :) ooo widze ze jakies shape'y zostaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 ech... nie ma to jak siatka z meshmoothem ;) no nic daj zwykłą siatke bo tu aż ciemno od poly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 problem w tym, ze ta siatka w miedzy czasie sie zcalila... a jak autor - ja sie skapowal to juz bylo za pozno... wiec to jest jedyna sensowana, ale w sumie tak na ktorej robilem komorke nie byla wiele rzadzsa, owszem guziki i glosnik byly i to sporo :-) coz uczymy sie na bledach bo ten model jest juz malo reformowalny przez moja nieuwage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 hehe wiem o co chodzi ;)(mam swoja teorie) chodzi o to ze siatke masz tylko po ms z dziurami na guziki a bez ms juz nie masz bo robiles dziury boolemem(ma i pozniej boolem)!!?!!;);) taka moja teoria a modelik bardzo spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 szybka na okolo ekranu chyba nie jest przezroczysta, a guziczki maja inna czcionke, reszta cool, nie znam tego telefonu tak blisko wiec ciezko powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Skilo: czionka - sciagnalem jaksa imitacje nokiowej, wiec jest mocno zblizona nielot007: dziury nie byly booleanem tylko rzutowaniem siatki i extrudem, ale to podobne wiec teoria trafna :) Skilo: a szybka dookola ekranu... nie wiem co napisac bo ona nie jest przezroczysta ani w realu ani w modelu... wiec chyba ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 elegancko :D wydaje mi się jednak że przyciski są bardziej szerokie w orginale.. i kolejny bug to spacja. Chyba dałeś non-uniform scale, a spacebar w tym telefonie jest inny od pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 co do szerokosci guzikow pozwole sobie sie nie zgodzic, natomiast spacja... ech to wynik mojego lenistwa, faktycznie powinna byc zrobiona od zera, bo jest inna, tutaj to rosciagniety zwykly guzik i nadzieja, ze nikt nie zauwazy :P no juz nie badzmy tacy drobiazgowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 A moim zdaniem to teraz tylko na allegro wystawic:]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 dorzuce wam inna pracke, starsza o 1 lub dwa dni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi