plutko Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Mój pierwszy post na Max3d :) Modelik zrobiłem już jakiś czas temu. Na teksturę dopiero teraz miałem czas, ale nie tego oczekiwałem :( V: 1508 F: 2960 Tekstura: 1024x1024 Animka 279kB: http://plutko.fm.interia.pl/UglyWoman/pre04.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshio Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Whoho, to dopiero model mrożący krew w żyłach :) klimat to taka mieszanka Serious Sama z Painkillerem hehe. Mogłbyś jeszcze troszke pobawić się z texturką ciała bo teraz jest troszke zagładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 witaj na forum ;) postac niczego sobie, dobry pomysl ;) podoba mi sie to ze ma na nogach te oldskulowe klapery ;) a co do textury to tjw. jakies blizny, zabrudzenia bo wlasnie jest gladka jakas taka. moze bumpa tez jakiegos ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 rozbija mnie staw kolanowy w 2 stronę.... rewelka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 co do nazwy tematu sie zgodze ladna to ona nie jest ;) ma swoj klimacik wiec jest spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 ochydne... czyli ... wspaniałe!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 bardzo chcialbym zobaczyc jak sie ta pieknosc porusza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 Dzięki za odzew kome: ona się porusza, zamieściłem tam link do próbki chodu Miałem taką koncepcję, że będzie to zwykła, tylko nieco zmutowana i wyuzdana kobita. Ten czarny gorsecik miał wyglądać jakby był ze skóry, ale cóż...nie wygląda :( Trochę skopałem rozłożenie uv-ek, rozjeżdża się to w paru miejscach, no i co gorsza utrudnia malowanie. Jutro może znajdę trochę czasu na jakieś poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 [ Takie małe całkowicie oderwane od kontekstu pytanko mam do KOME: zciągałęś może kiedyś ZBrush'a2 przez Emule? Jeżeli tak, to wiem skąd masz takiego Avatara :) :). Nie ma to jak sciągać ZBrusha zajmującego ok.130 Mb :D ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conraderro Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Gdzie ją można spotkać? biorą mnie takie kobiety. Widzę że jesteś koneserem piękna ;) Na poważnie to wporządku, można by się przyczepić trochę do modelu czy tekstury ale... kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 brzydkie kobiety sa dal facetow z wyobraznia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi