Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Whoho, to dopiero model mrożący krew w żyłach :) klimat to taka mieszanka Serious Sama z Painkillerem hehe. Mogłbyś jeszcze troszke pobawić się z texturką ciała bo teraz jest troszke zagładka.

Napisano

witaj na forum ;)

postac niczego sobie, dobry pomysl ;) podoba mi sie to ze ma na nogach te oldskulowe klapery ;) a co do textury to tjw. jakies blizny, zabrudzenia bo wlasnie jest gladka jakas taka. moze bumpa tez jakiegos ;)

pozdro

Napisano
  • Autor

Dzięki za odzew

kome: ona się porusza, zamieściłem tam link do próbki chodu

Miałem taką koncepcję, że będzie to zwykła, tylko nieco zmutowana i wyuzdana kobita. Ten czarny gorsecik miał wyglądać jakby był ze skóry, ale cóż...nie wygląda :(

Trochę skopałem rozłożenie uv-ek, rozjeżdża się to w paru miejscach, no i co gorsza utrudnia malowanie.

Jutro może znajdę trochę czasu na jakieś poprawki

Napisano

[ Takie małe całkowicie oderwane od kontekstu pytanko mam do KOME: zciągałęś może kiedyś ZBrush'a2 przez Emule? Jeżeli tak, to wiem skąd masz takiego Avatara :) :). Nie ma to jak sciągać ZBrusha zajmującego ok.130 Mb :D ]

Napisano

Gdzie ją można spotkać? biorą mnie takie kobiety. Widzę że jesteś koneserem piękna ;)

Na poważnie to wporządku, można by się przyczepić trochę do modelu czy tekstury ale... kwestia gustu.