Napisano 28 Listopad 200420 l Mój pierwszy post na Max3d :) Modelik zrobiłem już jakiś czas temu. Na teksturę dopiero teraz miałem czas, ale nie tego oczekiwałem :( V: 1508 F: 2960 Tekstura: 1024x1024 Animka 279kB: http://plutko.fm.interia.pl/UglyWoman/pre04.avi
Napisano 28 Listopad 200420 l Whoho, to dopiero model mrożący krew w żyłach :) klimat to taka mieszanka Serious Sama z Painkillerem hehe. Mogłbyś jeszcze troszke pobawić się z texturką ciała bo teraz jest troszke zagładka.
Napisano 28 Listopad 200420 l witaj na forum ;) postac niczego sobie, dobry pomysl ;) podoba mi sie to ze ma na nogach te oldskulowe klapery ;) a co do textury to tjw. jakies blizny, zabrudzenia bo wlasnie jest gladka jakas taka. moze bumpa tez jakiegos ;) pozdro
Napisano 28 Listopad 200420 l co do nazwy tematu sie zgodze ladna to ona nie jest ;) ma swoj klimacik wiec jest spoko :D
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor Dzięki za odzew kome: ona się porusza, zamieściłem tam link do próbki chodu Miałem taką koncepcję, że będzie to zwykła, tylko nieco zmutowana i wyuzdana kobita. Ten czarny gorsecik miał wyglądać jakby był ze skóry, ale cóż...nie wygląda :( Trochę skopałem rozłożenie uv-ek, rozjeżdża się to w paru miejscach, no i co gorsza utrudnia malowanie. Jutro może znajdę trochę czasu na jakieś poprawki
Napisano 30 Listopad 200420 l [ Takie małe całkowicie oderwane od kontekstu pytanko mam do KOME: zciągałęś może kiedyś ZBrush'a2 przez Emule? Jeżeli tak, to wiem skąd masz takiego Avatara :) :). Nie ma to jak sciągać ZBrusha zajmującego ok.130 Mb :D ]
Napisano 30 Listopad 200420 l Gdzie ją można spotkać? biorą mnie takie kobiety. Widzę że jesteś koneserem piękna ;) Na poważnie to wporządku, można by się przyczepić trochę do modelu czy tekstury ale... kwestia gustu.