Barył Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Witam :) Postanowilem dolaczyc sie do bitwy :)Traktuje to bardziej jako mozliwosc nauczenia sie czegos nowego.Jestem poczatkujacy (6miesiecy maxowania :) ) a wiec to co tu bede przedstawial nie bedzie na wysokim poziomie...Licze na wasza pomoc :)[piwo] nie wiem czy wyrobie sie w czasie poniewaz mam bardozmalo czasu dziennie namaxa... jak znajde godzinke to jestem happy... :) Postac ktora sie postaram stworzyc to wojownik przywrocony do zycia (troszeczke ulepszony) w swiecie rownoleglym do naszego ktory uciekl z laboratorium w ktorym zostal wskrzeszony i przeniosl sie przez wrota czasoprzestrzenne do naszego wymiaru w czasy gdy po ziemi chodzili samuraje :) z gory dizenx za wszelkie uwagi :) Pytanie do admina :) czy temat jest zgodny z regulaminem? :P Oto pierwszy render :) glowa wyglada troche jak u smoka :P ale oto chodzi :D [Edited on 7-4-2003 by Barył] [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 a moze bez rogow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 I jeszcze jeden renderek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Pomyslik wypasiony tylko pamietaj, ze zgodnie z tematem postac powstala z martwych !! Powodzenia Moja Bitwa: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 wedlug mnie lepiej z rogami...i te gorne rogi troche dluzzsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i siateczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 No barył jestem pod wrazeniem , kurde podoba mi sie pomysł z tymi rogami hehe i rogiem na brodzie fajnie wygląda :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 No to do pracy i za korpusik sie brac !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 niom z wielka checia sie za to zabiore :) tylko mi sie maxior wali :| musze przeinstalowac he jakis blad mi wyskakuje bardzo czesto [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 czesc! to ma byc czlowiek(czlekoksztaltny)? Bo mi przypomina eee nosorozca :). Ale moze pierwsze skojarzenie takie przez rogi... nie wiem powodzenia w pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Zapowiada się interesująco :) Rogi się dobrze prezentują i dodają głowie pikanterii :D Tylko mam pewne wątpliwości co do jej kształtu. Bo jeśli chodzi ci o humanoidalnego wojownika to będzie pasować, ale jesli to ma być człowiek to powinieneś ją upodobnić do ludzkiej czaszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 to bedzie humanoidalny wojownik :) nie czlowiek:) a tak na marginesie he to qrde przeisntalwoalem maxiora i dzieje sie to co przed reinstalem :| tzn wyskakuje mi jakis pieprzony blad gdy np cosik robie a pozeioj przechodze do mesh smootha albo nei wiem cofam cos itp :| nie wiecie od czego to moze byc? -pozdrawiam :) i znowu :| teraz gdy chcialem mesh smootha dodac...:( why me?? tyle zdazylem zrobic (czyli w sumie maaalutko) przez to ze mis ei tak wali :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 a ta szyja bedzie pozniej wygieta? tzn schodzila w dol tak wpolowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 mozliwe ale jezeli tak to nei za duzo :) (narazie maxior sie nie wali hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 mi by pasowala taka szyja jak u tych ze star wars...hmm jak oni sie to zwali...ten taki stworek co miedzy innymi uczestniczyl w wyscigu na tych superszybkich-cos tam cos tam :D...wiesz o kogo chodi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 chodzi ci o sebule czy jakos tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 bingo :D:D..wiec takie cos bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 zoabcyzmy...narazie to mi sie wali maxior...zoabcz moj post w Pomocy... jedynie bede robil cialo osobno i pozniej JAKOS dolacze glowe...:(:( pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 :(:(:(:( niestety chyba nie bede wstanie dokonczyc mojej pracy poniewaz nei wiem dlaczego ale wali mi sie max przy tej scenie...przy modyfikatorach...glownie przy mesh smoothie...przeinstaloalem maxa ze 3 razy i nic...otworztylem inna scenke i loz..moze zaczne cosik innego:( pozdrawiam :( jakis pieprzona klatwa mnie sie czepila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 kurka, ludzie powiedzcie, jak wy robicie takie ladne siatki??? Moje są takie ze po jakimś czasie zabawy nic tam juz nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 BARYL :(:(:(...szkoda:(... laser-po prostu siedzimy juz troche w tym\":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 :) ok wszych ozalezy od jutrzejszego dnia...jezeli bede robil dalej i nic nie ebdize sie walic co 3 minuty to robie dalej jezeli nie to robie cosik innego... a tym czasem wrzucam mala czesc zbroji jutro sie w nia pobawie ebdzie wygladac duzo lepiej niz ta tu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i to samo z dodatkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i siateczka :)[dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 nie za duze yto jak na taka mala glowke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Pablo - e-e :) nie zaduze :) a widizales moze (nie nazywo ;) ) brontozaura? albo film \"piaty element\" tam byly takie chodzace banki z malymi glowkami :) zaniedlugo maly update :)[piwo] -pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 no to czas na maly update :) podrasowalem troche te naramienniki :) jeszcze ulegna pewnym modyfikacja :) z gory dzienx za wszelkie sugestie i komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Wow fajna zbroja. Mam pytanie - ile wierzchołków ma jeden naramiennik? miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 2810 :) chyba ze nie potrafie tego sprawdzac :D dzienx za opinie :) czekam na wiecej ;) -pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 fajny character pomysl mi sie bardzo podoba jedy co mozesz zmienic chyba ze masz calkiem inny zamysl to dodac pare sczegolikow do twarzy/ pozatym bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 dzinx Meg :) a jakie szczegoliki masz na mysli? bo rzeczywiscie cosik by sie tej twarzyczce przydalo :) -pozdrawiam Barył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 no widzialem ten film i cofam tego mojego ostatnie posta :))...a co tego rendera...to czy te naramieniki beda jescze mialy cos na sobie? wiesz wzory itp?[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 niom pewnie ze beda mialy cosik na sobie :) ale jeszce sie nei zdecydowalem do konca co to ebdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 łądnie wyglądają te naramienniki , dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i kolejny update :) niestety od jutra bede wszystko robil wolniej...przez pare dni bylem chory i sobie moglem robic a jutro do szkolyspowrotem i ceka mnei nauka...:( -pozdrawiam i czekam na wasze opinie i komenatarze :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 jutro jak znajde chwilke czasu to biore sie za cialko :) a pzoneij dokoncze zbroj :) nie wiem tylko jakie szczegoliki dodac do twarzy...[pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Ja bym proponował dodać mu na pysk troszke szczegółów - np: wory pod oczami (tak wogóle to mógłbyś mu zrobić oczodoły), dziury w nosie i zmarszczki na nim. To tak na gorąco... ale za zbroje to masz[soczek] chmielowy ;)) - fajowa miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 oo git idea :D napewno jutro wciele to w zycie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 dzis baaaardzo malo czasu mialem :(:( zdazylem zrobic tylko bron na reke... pewnie bede ja jeszce modyfikowal...zastanawiam sie czy nie robic twarzy od poczatku...i czy wogole dobra postac wybralem...:( jak myslicie?[pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 postac dobra wybrales i twarz tez jest dobra...nie zmieniaj nic tylko pedz do przodu :)))[piwo][spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 no na pysku mu luski zrob albo zmarchy ... co doe zbroi to bombowa b.fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 ...a nie myślałeś nad tym aby mu zrobić odpadającą skórę na pysku - będzie bardziej wtedy w temacie i Gotham się nie czepi .... pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 niom myslalem nad tym aby zrobic odpadajaca skore :) ale twarza zajme sie troszke pozniej :) wogole mysle zeby ja troche zmienic... ale jeszcze nie wpadlem na pomysl :) a teraz maly update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 hmmm... te ostrza puklerza wyglądają jak nie do walki ale na ozdobę - są troszkę za cieńkie i nie mają ostrzenia - coś jak topoty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Wiem wlasnie... jak zrobic ostrzenie?bo nie zabardzo wiem i dlatego wyglada to jak wyglada :) z gory dzienx za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Barył nie wiesz jak cos zrobic ?? mam dla ciebie odpowidz - SPLAJNY :P . Przecierz to takie proste . A tak ogooleni to jest spoks , tylko , tak jak to zaiwazyl przedmowca , to cos wyglada jak ozdoba , pogroob to na srodku i bedzie looz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 wiesz co? może coś takiego... ...to zupełnie luźna impresyjka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 o wielkei dzinx :) napewno skorzystam :) he :D ale to juz jutro...dzisiaj ide w kime :) jeszcze raz dzinx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Bombowy pomysł!! Twarzyczka wypasiona i ten wyraz twarzy :o. Czekam z niecierpliwością na więcej. Pozdrofka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 barył na co ty człowieku czekasz , wee dawaj dawaj renderki , czekam z niecpierpliwoscią na nie , postaraj sie mnie nie zawiesc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi