Napisano 29 Listopad 200420 l Fajne, tylko watki pomyliles. ;) Pewnie Ci to mod przeniesie, a wtedy sie wypowiem konkretniej, o!
Napisano 29 Listopad 200420 l No to przenioslem. Dzacek, jesli chcesz, wyedytuj pierwszy post i zmien temat. Jesli chodzi o prace podoba mi się Twoja kreska, fajne pomysly, dynamika. Za to nie widzi mi się cala postprodukcja na komputerze, ta plamiasta sepia, jakies mgielki, brzydkie teksturki w tle. Pod tym wzgledem podoba mi sie tylko ognisty smok.
Napisano 30 Listopad 200420 l fenix jest rewelacyjny, nic dodać nic ująć uwagi mam podobne do tych leandera, krestka bardzo fajna, i na tym etapie w/g mnie powinieneś kończyć prace, cała zabawa z dodatkami, białe plamki, mazania i w większości nieudane tła wpływają zdecydowanie na niekorzyść
Napisano 30 Listopad 200420 l Poza dwoma ostatnimi i postacia (j5) bardzo przyjemne, jest sporo 'fajnych momentow'* w tych rysunkach. *tak mi zawsze o fajnych momentach psorzy pletli, ja wiem ze to jest takie nic niemowiace stwierdzenie, ale napewno znaczy cos pozytywnego:)
Napisano 30 Listopad 200420 l faktycznie - barzdo fajnie te początkowe - fenix pierwsza klasa :) pozdr giorgione
Napisano 30 Listopad 200420 l Feniks i drzwi są super,ciekawa kreska.spróbuj dopieścić szkice lub je pokolorować, bo te dekoracje w tle to nietrafiony pomysł ,myśle
Napisano 30 Listopad 200420 l PIERWSZE i najważniejsze! POWSTAWIAJ LINKI! bo mi sie stronka chyba z godzine wczytywała a co do rysunków to te dwa pierwsze fajne tylko w drugim te białe kreski kijowo wyszły i drzwi też ładne tylko jakoś tak sztucznie wyglondają, smok jakiś dziwny- sama szyja i nic, krasnolud na 6 screenie fajnie wyszed tylko mógłby na czymś stać a nie takie jakię lewitujące popiersie, fenix ładny wyglonda troche jak za szybą albo jakby na niej namalowany w zasadzie tylko głowe widać szkoda że reszta taka niewyraźna, przedostatnie mało ciekawe nic nie prezentuje sama głowa i tyle a ostatni oryginalny ale lepiej by wyglondał jako witraż w kościółku (czółby sie jak u siebie) i weź następnym razem wszystkich prawie pracek nie przerabiaj na wzór starej księgi z tym przeżartym zżółkniętym papierem i nieczytelnymi gryzmołami bo maskowałeś tym chyba miejsca w które nie wiedziałeś co dać a kijowo pustak wyglonda no nie? pozdro