Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Prosze o opinie na teamt prac...

j1.jpg

j2.jpg

j3.jpg

j4.jpg

j5.jpg

j6.jpg

j7.jpg

j8.jpg

j9.jpg

j10.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nalot dywanowy...

a na poważnie, przeniesiemy, zobaczymy, pogadamy ;)

Napisano

No to przenioslem. Dzacek, jesli chcesz, wyedytuj pierwszy post i zmien temat.

Jesli chodzi o prace podoba mi się Twoja kreska, fajne pomysly, dynamika. Za to nie widzi mi się cala postprodukcja na komputerze, ta plamiasta sepia, jakies mgielki, brzydkie teksturki w tle. Pod tym wzgledem podoba mi sie tylko ognisty smok.

Napisano

fenix jest rewelacyjny, nic dodać nic ująć

uwagi mam podobne do tych leandera, krestka bardzo fajna, i na tym etapie w/g mnie powinieneś kończyć prace, cała zabawa z dodatkami, białe plamki, mazania i w większości nieudane tła wpływają zdecydowanie na niekorzyść

Napisano

Poza dwoma ostatnimi i postacia (j5) bardzo przyjemne, jest sporo 'fajnych momentow'* w tych rysunkach.

*tak mi zawsze o fajnych momentach psorzy pletli, ja wiem ze to jest takie nic niemowiace stwierdzenie, ale napewno znaczy cos pozytywnego:)

Napisano

Feniks i drzwi są super,ciekawa kreska.spróbuj dopieścić szkice lub je pokolorować,

bo te dekoracje w tle to nietrafiony pomysł ,myśle

Napisano

PIERWSZE i najważniejsze! POWSTAWIAJ LINKI! bo mi sie stronka chyba z godzine wczytywała

a co do rysunków to te dwa pierwsze fajne tylko w drugim te białe kreski kijowo wyszły i drzwi też ładne tylko jakoś tak sztucznie wyglondają, smok jakiś dziwny- sama szyja i nic, krasnolud na 6 screenie fajnie wyszed tylko mógłby na czymś stać a nie takie jakię lewitujące popiersie, fenix ładny wyglonda troche jak za szybą albo jakby na niej namalowany w zasadzie tylko głowe widać szkoda że reszta taka niewyraźna, przedostatnie mało ciekawe nic nie prezentuje sama głowa i tyle a ostatni oryginalny ale lepiej by wyglondał jako witraż w kościółku (czółby sie jak u siebie)

i weź następnym razem wszystkich prawie pracek nie przerabiaj na wzór starej księgi z tym przeżartym zżółkniętym papierem i nieczytelnymi gryzmołami bo maskowałeś tym chyba miejsca w które nie wiedziałeś co dać a kijowo pustak wyglonda no nie?

pozdro