Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak sie bawilem materialami i zrobilem toto ponizsze troche na przykladzie pewnego tutka...

modeling - 3dsmax 5.0

postprod - psp 8.0

;]

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no grzybek niestety to juz jest pyl, dym i kurz a nie ogien ;D ogolnie troche nie ten ksztalt ale podoba mi sie za to caly dym u ponoza

Napisano

wg. mnie grzybek jak sie patrzy :) pierwsza próba nie do końca udana, ale kto mówił odrazu o hiper-realiźmie :] Wyśrubuj kształt "mushroom'a" dorzuć latające śmieci, blur itp. itd.

pozdrawiam

Napisano

czemu te tutki nie sa po polsku:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Napisano

bo nie tylko polacy sa genialni w srodowisku 3d, sa tez inne kraje ktore niekoniecznie ucza sie powszechnie polskiego. moze czas na nauke?

Napisano

Kurde... To jest img który zrobiłem jakiś rok-dwa lata temu...

Z chęcią bym zrobił to jeszcze raz, dodając cosik od siebie....

Niestety tutka gdzieś zgubiłem...... A zrobienie tego materiału nie było takie proste ^^

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności