ultek Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 tak sie bawilem materialami i zrobilem toto ponizsze troche na przykladzie pewnego tutka... modeling - 3dsmax 5.0 postprod - psp 8.0 ;]
illy Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 no grzybek niestety to juz jest pyl, dym i kurz a nie ogien ;D ogolnie troche nie ten ksztalt ale podoba mi sie za to caly dym u ponoza
keszelu Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 sam wybuch fajny tylko tlo mnie razi... proponowalbym ciemno brazowe niebo
tweety Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 tez przerabiałem tego tutka z 3dtotal.com :D trochę za bardzo przypomina mi zwykłego grzyba niż wybuch nuklearny ;)
Ufol Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 wyglonda jak purchawka co zaraz pęknie :) dajcie adres tego tutka jeśli można
Bilay Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 wg. mnie grzybek jak sie patrzy :) pierwsza próba nie do końca udana, ale kto mówił odrazu o hiper-realiźmie :] Wyśrubuj kształt "mushroom'a" dorzuć latające śmieci, blur itp. itd. pozdrawiam
SAIRAM Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 fajny, tylko mógłbyś jescze podrasować otoczenie i niebo jest do d**y
Ufol Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 mówiełeś że sie texturami bawiłeś - podpowiedziałbys mi jak je zrobiłeś (może zrobie ci konkurencje :P )
Kulki Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 nie widzialem tego tutoriala. ale czy mozna by to teraz jakos sensownie zaanimowac czy sie do tego scena nie nada?
Baldack Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 czemu te tutki nie sa po polsku:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
illy Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 bo nie tylko polacy sa genialni w srodowisku 3d, sa tez inne kraje ktore niekoniecznie ucza sie powszechnie polskiego. moze czas na nauke?
ultek Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Kurde... To jest img który zrobiłem jakiś rok-dwa lata temu... Z chęcią bym zrobił to jeszcze raz, dodając cosik od siebie.... Niestety tutka gdzieś zgubiłem...... A zrobienie tego materiału nie było takie proste ^^
Rekomendowane odpowiedzi