Arthi76 Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Witam To mój pierwszy post w tym dziale. To wizka kuchni którą mi się udało zrobić dla kolegi. Na projektowaniu kuchni to się nie znam. Ale kuchnia istnieje już i podoba się właścielom. No i zarobiłem na tym całe 8 piw. Pozdr
Marcin Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 super ... ladny lightning ... pozbyl bym sie jedynie tego specullara z piekarnika (?) i pogrubił firanki ... naprawde ladnie ... ladne oswietlenie i materaily ...
Kulki Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 mozna gdzies dorwac (poza netem) takie ladne tekstury? mam na mysli jakies gazety o wnetrzach albo cos.
Kulki Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 ps z cyklu dowalania sie o byle szczegolik... :D wlasnie cos wypatrzylem! maksymalnie po prawej miedzy szafa a sciana powinno byc ciemno a jest baaardzo jasno (tylko delikatny cien) ps jak wiecie cos o tych teksturach co tam wyzej nagryzmolilem to napiszcie.
chveti Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Super..."super ... ladny lightning ... pozbyl bym sie jedynie tego specullara z piekarnika (?) i pogrubił firanki ... naprawde ladnie ... ladne oswietlenie i materaily ..." ;)
Arthi76 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Napisano 30 Listopad 2004 wielkie dzięki za odpowiedzi, jakoś tak lepiej od razu dzień wygląda :) co do odbić na piekarniku to moja wina, bo to tylko tekstura, za wygodny byłem i chciałem to szybko zrobić. Ale mam ochotę to poprawić. Cień za szafą bardzo mnie zastanawia i nie wiem dlaczego tam tak jasno. Co do tekstur to te akurat gdzieś na sieci znalazłem. Pozdr
Kryhas Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Bardzo mi się poboba. Wygląda jak prawdziwa kuchnia uchwycona na zdjęciu. Gratulacje
Gość Savoy Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Niezłe!! Dobry poziom radiacji - tylko trochę przepalony sufit. Lubuję się w takich scenkach. Podoba mi się.
Mateusz Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Ładne, tylko cos perspektywa za mocna... takie wrazenie moglby byc lepszy kadr. Ogolnie wszystko super pod wzgledem technicznym.
Rekomendowane odpowiedzi