Napisano 30 Listopad 200420 l Witam To mój pierwszy post w tym dziale. To wizka kuchni którą mi się udało zrobić dla kolegi. Na projektowaniu kuchni to się nie znam. Ale kuchnia istnieje już i podoba się właścielom. No i zarobiłem na tym całe 8 piw. Pozdr
Napisano 30 Listopad 200420 l super ... ladny lightning ... pozbyl bym sie jedynie tego specullara z piekarnika (?) i pogrubił firanki ... naprawde ladnie ... ladne oswietlenie i materaily ...
Napisano 30 Listopad 200420 l mozna gdzies dorwac (poza netem) takie ladne tekstury? mam na mysli jakies gazety o wnetrzach albo cos.
Napisano 30 Listopad 200420 l ps z cyklu dowalania sie o byle szczegolik... :D wlasnie cos wypatrzylem! maksymalnie po prawej miedzy szafa a sciana powinno byc ciemno a jest baaardzo jasno (tylko delikatny cien) ps jak wiecie cos o tych teksturach co tam wyzej nagryzmolilem to napiszcie.
Napisano 30 Listopad 200420 l Super..."super ... ladny lightning ... pozbyl bym sie jedynie tego specullara z piekarnika (?) i pogrubił firanki ... naprawde ladnie ... ladne oswietlenie i materaily ..." ;)
Napisano 30 Listopad 200420 l Autor wielkie dzięki za odpowiedzi, jakoś tak lepiej od razu dzień wygląda :) co do odbić na piekarniku to moja wina, bo to tylko tekstura, za wygodny byłem i chciałem to szybko zrobić. Ale mam ochotę to poprawić. Cień za szafą bardzo mnie zastanawia i nie wiem dlaczego tam tak jasno. Co do tekstur to te akurat gdzieś na sieci znalazłem. Pozdr
Napisano 30 Listopad 200420 l Bardzo mi się poboba. Wygląda jak prawdziwa kuchnia uchwycona na zdjęciu. Gratulacje
Napisano 30 Listopad 200420 l Niezłe!! Dobry poziom radiacji - tylko trochę przepalony sufit. Lubuję się w takich scenkach. Podoba mi się.
Napisano 30 Listopad 200420 l Ładne, tylko cos perspektywa za mocna... takie wrazenie moglby byc lepszy kadr. Ogolnie wszystko super pod wzgledem technicznym.