giorgione Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Witam po raz kolejny. Tym razem mały portret myszo-szczuro-człeka :) inaczej mówiąc kolejne dziwactwo - nie przemyślane :/. Dłubać więcej nie będę, bo nie mam już siły. Czas pracy: kilka wieczorów - dokładnie nie pamiętam Program: photoshop Narzędzie: tablet graf. Mam nadzieję że Wam sie spodoba :). pozdr giorgione
greg_jg Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Trzeba przyznać, że ładne. Nie podobają mi się te białe ? kostki?, jakoś nie pasują do postaci. Zielone nakrycie (na lewej ręce). Szkoda, że całość nie jest wykonana tak dokładnie jak klejnoty naszyjnika, czy sierść pod nim, troszkę razi wykonanie materiału okrycia. Popraw to a wtedy praca będzie bardzo ładna, bo teraz jest "tylko" ładna ;)
Salvator Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 hehe, myszy w tym nie widzę, ale co tam :P Ważne że ładne. kiedy ostatni raz Cię widziałem giorgione :)
giorgione Napisano 30 Listopad 2004 Autor Napisano 30 Listopad 2004 [yupi] Wielkie dzięki za kommenty - co do tego czeguś na palcach - nie miałemk pomysłu i nie wiedziałem co tam zrobić:/ Forum osostnio rzadko odwiedzam - bo czasu mało a szkołą męczy:/ pozdr giorgione
Gotham Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Jak dla mnie- twoja najlepsza praca, malec ma fajny pyszczek- taki z charakterem ;). Minusy to od wysokości medalionu w dół... Wygląda bardzo chaotycznie i nieciekawie.
biglebowsky Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 No, klimacior to to ma, pysk jest przedni, gorzej wypada cala dolna czesc, szczegolnie lapy, ale ogolnie trzyma sie obrazek kupy i jest niczego sobie, bardzo fajny.
giorgione Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Wielkie dzięki za kometarze :) Wasze opinie jak zawsze mile widziane. Będę sie powtarzał ale co tam. Z tym dołem jakoś zbytnio sie nie męczyłem, bo pomysłu jakoś nie miałem. Ale kończyć nie będę, bo nie mam juz siły na tą prackę :). W następnej pracy postaram sie uniknąć tych błędów. pozdr giorgione
Gość Aleksander Niezabitowski Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Ta mysz to chyba coś brała i się odkręciła.
KLICEK Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 teen ejdz mjutan nindza turtle tee ejdz mjutan nindza turtles ;) super pyszczak , ale nie rozumiem tych kostek ? swietna pracka ogolem :)
buczer Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 troche ten obrazek składa sie z kilku czesci i brak mu spojnosci a zalety juz zostały powiedziane ;)
Ufooox Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 O kufca wypasik jakich malo nie widzialem ze tak dobrze Ci idzie malowanko ;)
scelt Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 witam, super ci wyszedl leb "tego czegos", na reszte gadzetow chyba mniej czasu poswieciles, ale ogoolnie praca bardzo mi sie podoba, ma klimacik
kolegaalek Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 hehe- super- jak dla mnie do rekomendacji
Rekomendowane odpowiedzi