Abaddon_oc Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Witam, poniżej zamieszczam shoty z wóch poziomów stworzonych pod VHE dla moda do Half Life. Proszę o komentarz :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon_oc Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 ... i pozostałe shoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HuMfrey Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 pierwsze zdjęcie w fajnym klimacie, podoba mi się to przytłumione niebieskie światło i ogólnie budowa pomieszczenia ale te następne to takie "ciemno wszędzie, głucho wszędzie" przydałoby się trochę więcej detali(albo na teksturach, albo dodatkowych obiektów) no i parę świateł żeby to miejscami rozjaśnić (lampy,latarnie?) troszkę pracy i będzie wypas witamy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon_oc Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 hm.. "ciemno wszędzie, głucho wszędzie".. właściwie to o to chodzi (mod ma być horrorem, coś na styl AvP :) aczkolwiek nad wszystkim jeszcze trochę popracuję. Więcej detali.. niestety silnik Half Lifa nie jest zbyt wydajny, jeżeli chodzi o skomplikowaną geometrię samych leveli, ale jak nauczę się nieco 3dMaxa, spróbuję nadrobić modelami. Z teksturami też kiepściutko, max rozd. 256x256 w 256 kolorach.. (a na shotach są, można by powiedzieć "przykładowe", tak na oko, bardzo się do teksturowania jeszcze nie przykładałem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haliq Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Hmm.Z tymi teksturami to będziesz miał problem, bo razi ich powtarzalość. Zdecydowanie najlepiej wyszedł ci ten pierwszy skrinszot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 no ten 1 poziom klimatyczny i szczegolowy, babowy glow :) reszta taka pusta troszke i robi wrazenie ze nie wlozyles zaduzo serca w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon_oc Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 Wszystko to jeszcze wstępna faza... na dniach podrasuję co nieco, poszukam lepszych tekstur i pokażę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 No, (hej abaddon, to ja " Half " z gg) widzę że mod będzie wprowadzał dużo modyfikacji w porównaniu ze standartowym HL1. Mój mod niestety nie był aż tak zmodyfikowany, a że wypuściłem go 5 dni przed HL2 to dużym zainteresowaniem się nie cieszył. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon_oc Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 a witam, witam...cóż, dużo się nie zmieniło wlaściwie (no może z wyjątkiem pixShaderów), a HL2 to zmora każdego robiącego moda pod HL1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi