MeG Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 no ladny render podoba mi sie idea i wykonanie tez strasnie \"chore\" / w dobrym tego slowwa znaczeniu/ swiatlo :) nie lubie abstrakcj ale ta mi sie na swoj sposob podoba ladna pracka ladna btw dla kogo te kwiatki ? ;)[hmmm]
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 .....no dobra powiem....to dla Ciebie i nie tylko-tak zeby dziewczynom na forum troche milo sie zrobilo.....nie wiem co jeszcze.......[hmmm](mam nadzieje, ze mnie nie zbeszta nikt, ze tu kwiatki dziewczynom serwuje....)
MeG Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 ja cie na pewno nie zbesztam ! a co do reszty to chyba tez nie ? a jak bedzie calkiem inaczej i przyklad wezma z ciebie ?
uncle Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 czego to raytrace z najprostszegfo obiektu nie potrafi zrobic :)) nie no fajne ;P ja jakos nie mam talentu do abstrakcji ;)
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 piekny prezencik [piwo]...moze kazdy zrobi taki prezent dla dziwczyn ciom?:] i pytanko..te z tylu ksztalty tych \"flowers\" ta sa cienie czy inny obiekt i do tego mgla?
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 thx- to metoda ktora najbardzej lubie wykozystywac w abstrakcjach czyli wszystko jest w sferze i to sa po prostu odbicia na niej.....jeszcze raz thx[piwo]
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 super kwiatki moze zrobisz jakis ogrud..pelen jakis drzewek i kwiatow bedzie ciekawiej
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 po co robisz ogrod itp.? tylko bedzie psulo efekt..wkoncu to abstrakcja i tak jest ekstra:)
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 ja mysle że ogród to byłby naprawde dobry pomysł :) ale własnie z takich srebnych kwiatków... na pierwszym planie by były takie trzy większe a na taka łąka srebnych kwiatków... + gdzieś mógby sie znaleść jeden szklany... lub poprostu zwykły kwiatek biały... (dla kontrastu, żeby wszystko nie było takie monotonne) a i tło i oświetlenie musiałbyś zmienić na bardziej takie mroczne.. metaliczne.... Tło mogło by być jakby zapowiedzią tego co na dole, czyli na tle tzn na niebie mogły by sie znaleść zmirrowane rozmazane nie wyraźne kwiatki... może jeszcze mgła... żęby to sprawiało wrażenie dość wczesnego poranka... na kielichu tego szklanego mogły by jeszcze wisieć krople rosy.... jeszcze jeden pomysł to żeby na pierwszym planie był jeden wyszczególniony srebny kwiatek i drugi szklany (lub zwykły kwiatek [osobiście jestem za zwykłym ]) dotykał jego kielicha swoim kielichem będąc do góry nogami albo jakoś tak... popracuj nad tym, nie zostawiaj tego tak bo mogło by być z tego naprawde cuś więcej powodzenia [Edited on 8-4-2003 by SCORPI]
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 pablo .abstrakcja to jedno ,a krajobraz czy cus to inna sprawa..moze zrobic nowa prace przecierz:P
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 [jupi]ale musicie zauwazyc , ze kwiatki daje sie nieparzyscie a jak mialbym policzyc kwiatki na lace? [rotfl2]
saygon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [szczęka u somsiada- piętro niżej] swietna pracka, reweklacyjnie dobraany materiał, sietne kształty, jedyne cio moznaby popraiwć( mozna- jak dla mnie) to cienoe, momentalnie za ostre, gdyby byly gladsze, to ladnie lagodzinyby,ostrą geometrie kwiatów.
Tomek Kosiorek Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 a ja ta prace mialem za najslabsza....qrcze THX!
Rekomendowane odpowiedzi