[HF] Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Witam wszystkich grafików i nietylko. Ponieważ jesteście najlepsi - chciałbym zasięgnąć opinii właśnie od was. Oto mój pierwszy projekt - Doom Sword. Mam nadzieję, że będą ze mnie ludzie...:) Praca nad mieczem trwała około 10h. Czekam na szczere opinie... Wiem, że tekstury nie są najlepiej dobrane, ale to zawsze można szybko poprawić ;)
masater Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 heh fajno tylko jakiś taki prosty, dałbyś jakiegoś bumpika na klinge z jakimiś runami czy cóś i rękojeść troche poprawił, a potem wzia mentala i metal(lume) surfrace pod materiał klingi i jak na początek by stykneło :) Pracuj dalej Aj zapomniałbym :) oświetl troszke inaczej i ładniej zaprezentuj to się już nie bede czepiał ;)
[HF] Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 Dzięki za słowa krytyki (BOLAŁO!!!)... POstaram się poprawić tyle, że runy jush prawie gotowe - to oddzielne obiekty 3D - tak chyba będzie lepiej...
Edi Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Model przyjemny. Wyglada mi on na modelik do giery jakiejs. Tylko nie popelniaj tego bledu co wiekszosc z poczatkujacych grafikow - nie lekcewaz tekstur. Uwiez mi, ze w pracy nad obiektem, modelowanie go stanowi 10-20% zainwestowanego czasu. Podmienic tekstury to nie jest takie hop hop. Szczegolnie jak chcesz dac tam jakies mapy bump albo displace.
ChaoSMakeR Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 sam mieczyk nawet przyjemny dla oka ale nierozumiem poco obraz taki duzy skoro sam tytułowy miecz zajmuje 1/4 tego.
[HF] Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Napisano 8 Grudzień 2004 Właśnie miałem wyjaśnić - miecz zajmuje sporo, ponieważ jest w dużej rozdzielczości (dzięki temu widać więcej szczegułów). Wiem, że wypadałoby zmniejszyć obszar wokół miecza, ale miałem mało czasu i się spieszyłem - sorki...
Luke3D Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 coś z tym płomieniem nie tak ale ogółem: Great
Beatou Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Bardzo mi się podoba projekcik tego miecza... może jest prosty ale coś w sobie ma... takie żywe zło hehehe pracuj dalej i powodzenia ;] jeszcze bedą z Ciebie ludzie ;]
Rekomendowane odpowiedzi