spike Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Musiałem do szkoły zrobić kartkę bożonarodzeniową na konkurs a raczej chciałem ją zrobić dobra nie będe się rozpisywał czas pracy:jeden wieczór (około 3,5h) soft: 3dstudio max 6 daje screeena
AGmakonts Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 gdybo to ładnie oświetlić i zrenderować vrayem to było by ładnie i nawet morze ciekawie
thud Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 klimat swiateczny jest ;) i to sie liczy; szkoda tylko ze maly prezent jest przeskalowana kopia duzego prezentu, taki sam uklad wstazek rzuca sie w oczy PS skad te igly tam sie wziely? :>
rowr Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 ja tam sie nie znam ale troszke za duzo tla jest :) prezenty chyba powinny zajmowac troszke wiecej kadru no i choinka jak by jeszcze byla :)
leander Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 To podloga w supermarkecie? Czy moze publiczna toaleta? ZMIEN PODLOGE!!! Poza tym fajne :)
ChaoSMakeR Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 a mi na pierwszy plan brakuje cienia pozatym to nawet humorystyczne i klimatowe.
Piotr Dobosz Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 a co tam obok lezy?:) spalone lampki:)?
Shegy Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Nawet fajne tylko bym to na twoim miejscu spróbował lepiej oświetlić (co może by podbudowało klimat trochę.) Zapewne renderujesz scanlainem, ja bym ci radził postawić nad tymi prezentami jakiś photometric light. A tak poza tym to zmień tą podłogę. Myślę że jak byś na to poświęcił jeszcze jeden albo dwa wieczory to by wyszło naprawde super.
spike Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 tylko chodzi o to że facet mi wczoraj powiedział że mam mu dzisiaj przynieść(w to dzisiaj czyli wtorek) więc nie miałem zbyt wiele czasu a szkoła jeszcze mi go zabiera pozdro
MareG Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Najwyżej ściemnisz facetowi, że urzekła cię "Magia Świąt w Supermarkecie" ;)
Rekomendowane odpowiedzi