Tomek Kosiorek Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 ot taki sobie delfinek-to jest pierwsza jego i wstepna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Wszystko fajnie, tylko cos go nie widac ;) EDIT: Juz jest obrazek. Za duza ostrosc imo :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 troche delfinek nie współgra z tłem , i wogle torche za dużo odblasków ja bym sprobował troche to delikatniej ująć wsyzstko i na horyzoncie rozmyć. Ujęcie i kadr jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 troche ten delfinek wygląda jak by był z metalu i ta odpryskująca woda dziwna jakaś kanciata ale ogólnie jest ok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 blur albo motion blur wrzuc na czasteczki wody wypadajace za delfinem, nadaj dynamiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Model ok ale materiały i światła wyglądają na zupełnie nie ruszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 zmień shader skóry!!!! rozkład kolorków na ciele wygląda mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 podejscie dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Ładne Nie Powiem I witam Po Dluszszej Przerwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 zmień shader skóry!!!! rozkład kolorków na ciele wygląda mniej więcej tak(...) To niebyły jego kolorki tylko cień(chyba) i wyglądał troche jagby się w ropie potaplał ale teraz jest bardzo fajny. Ja bym mu zrobił basen zamiast morza, wtedy by łatwiej było mu tło zrobić i by się dodało jakieś piłki czy coś. ...................... ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 pokombinuj jeszcze z tekstura. sproboj troche falloffa dodac, wtedy wyglada bardziej miekko. i bym to inaczej oswietlila, bardziej od boku. odpryski wody znowu dasz? chyba pletwa powinna byc bardziej oddzielona od reszty. bo u ciebie plecy jakby ida az do pletwy, tam sie koncza, a za pletwa sie zaczynaja od nowa tylko troche wyzej. natomiast na fotce salvatora sa plecy bardziej w calosci, a pletwa tylko z nich wystaje. mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 rozumiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 dracools. jak chcesz coś powiedzieć to może nie podpieraj się moją osobą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 heh bład :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 to go napraw. sorry za OT :D przy okazji ustosunkuję się do tego - głupoty pleciesz - jakim cudem to może być cień?! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 tak lepiej?co jeszcze poprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 perspektywę, daj widok bardziej z góry, tak jak na zdjęciu które zamieściłem kilka postów wcześniej. Dodaj rozbryzgi wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 jeszcze ciut tex poprawiona/zepsuta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 nastepna wrsja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi