Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystko fajnie, tylko cos go nie widac ;)

EDIT:

Juz jest obrazek. Za duza ostrosc imo :|.

Napisano

troche delfinek nie współgra z tłem , i wogle torche za dużo odblasków ja bym sprobował troche to delikatniej ująć wsyzstko i na horyzoncie rozmyć. Ujęcie i kadr jest ok

Napisano

troche ten delfinek wygląda jak by był z metalu i ta odpryskująca woda dziwna jakaś kanciata ale ogólnie jest ok

pozdro

Napisano

blur albo motion blur wrzuc na czasteczki wody wypadajace za delfinem, nadaj dynamiki

Napisano

Model ok ale materiały i światła wyglądają na zupełnie nie ruszone

Napisano
  Salvator napisał:
zmień shader skóry!!!!

rozkład kolorków na ciele wygląda mniej więcej tak(...)

To niebyły jego kolorki tylko cień(chyba) i wyglądał troche jagby się w ropie potaplał ale teraz jest bardzo fajny. Ja bym mu zrobił basen zamiast morza, wtedy by łatwiej było mu tło zrobić i by się dodało jakieś piłki czy coś.

......................

............

Napisano

pokombinuj jeszcze z tekstura. sproboj troche falloffa dodac, wtedy wyglada bardziej miekko. i bym to inaczej oswietlila, bardziej od boku. odpryski wody znowu dasz?

chyba pletwa powinna byc bardziej oddzielona od reszty. bo u ciebie plecy jakby ida az do pletwy, tam sie koncza, a za pletwa sie zaczynaja od nowa tylko troche wyzej. natomiast na fotce salvatora sa plecy bardziej w calosci, a pletwa tylko z nich wystaje. mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.

Napisano

to go napraw.

sorry za OT :D

przy okazji ustosunkuję się do tego - głupoty pleciesz - jakim cudem to może być cień?!

;]

Napisano

perspektywę, daj widok bardziej z góry, tak jak na zdjęciu które zamieściłem kilka postów wcześniej. Dodaj rozbryzgi wody.