Napisano 7 Grudzień 200420 l Wszystko fajnie, tylko cos go nie widac ;) EDIT: Juz jest obrazek. Za duza ostrosc imo :|.
Napisano 7 Grudzień 200420 l troche delfinek nie współgra z tłem , i wogle torche za dużo odblasków ja bym sprobował troche to delikatniej ująć wsyzstko i na horyzoncie rozmyć. Ujęcie i kadr jest ok
Napisano 7 Grudzień 200420 l troche ten delfinek wygląda jak by był z metalu i ta odpryskująca woda dziwna jakaś kanciata ale ogólnie jest ok pozdro
Napisano 7 Grudzień 200420 l blur albo motion blur wrzuc na czasteczki wody wypadajace za delfinem, nadaj dynamiki
Napisano 7 Grudzień 200420 l zmień shader skóry!!!! rozkład kolorków na ciele wygląda mniej więcej tak:
Napisano 8 Grudzień 200420 l Salvator napisał: zmień shader skóry!!!! rozkład kolorków na ciele wygląda mniej więcej tak(...) To niebyły jego kolorki tylko cień(chyba) i wyglądał troche jagby się w ropie potaplał ale teraz jest bardzo fajny. Ja bym mu zrobił basen zamiast morza, wtedy by łatwiej było mu tło zrobić i by się dodało jakieś piłki czy coś. ...................... ............
Napisano 8 Grudzień 200420 l pokombinuj jeszcze z tekstura. sproboj troche falloffa dodac, wtedy wyglada bardziej miekko. i bym to inaczej oswietlila, bardziej od boku. odpryski wody znowu dasz? chyba pletwa powinna byc bardziej oddzielona od reszty. bo u ciebie plecy jakby ida az do pletwy, tam sie koncza, a za pletwa sie zaczynaja od nowa tylko troche wyzej. natomiast na fotce salvatora sa plecy bardziej w calosci, a pletwa tylko z nich wystaje. mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
Napisano 8 Grudzień 200420 l dracools. jak chcesz coś powiedzieć to może nie podpieraj się moją osobą :>
Napisano 8 Grudzień 200420 l to go napraw. sorry za OT :D przy okazji ustosunkuję się do tego - głupoty pleciesz - jakim cudem to może być cień?! ;]
Napisano 8 Grudzień 200420 l perspektywę, daj widok bardziej z góry, tak jak na zdjęciu które zamieściłem kilka postów wcześniej. Dodaj rozbryzgi wody.