Napisano 8 Grudzień 200420 l mam problem otoz tworze animacje po torze narzedziem GUIDE i wychodzi mi to tak jak oczekiwalem z tym ze nie moge stworzyć innej podobnej animaji dla inneg obiektu ale w tym samym dokumencie czy wie ktos dlaczego?
Napisano 8 Grudzień 200420 l Autor działam na oddzielny chwarstwach i wczesniej nie miałem z tym problemu ale teraz gdy próbuje robic to ponownie nic nie wychodzi, na prawde jestem w kropce..
Napisano 8 Grudzień 200420 l Hmm... na pewno na osobnej warstwie masz "tor" a na poniższej symbol podpięty w ruch? Pokaż .fla, a zobaczy się w czym problem :>
Napisano 8 Grudzień 200420 l obiekt umiesc w symbolu1, a symbol2 z animacja w nastpnym sybolu3 ktory zduplukuj a pozniej zmieniaj tylko obiekty w sybolu1 :)
Napisano 8 Grudzień 200420 l Autor Solaker mam layer1 w niej umieściłem animacje "po torze", następnie stworzyłem drugą warstwe i ponownie chciałem stworzyć podobną animacje po torze jak w warstwie pierwszej ale nie mam (w warstwie 2) aktywnego pola GUIDE.. inaczej juz ci tego nie potrafie wytłumaczyc :)
Napisano 10 Grudzień 200420 l wydzie, bo to podstawy flasha, tylko pamietaj o zduplikowaniu tego klipa, a jesli robisz to ze skryptu to oczywscie wpierw zduplikuj a pozniej podmieniaj symbole na nizszym poziomie - a najlatwiej mozesz podnieniac skryptem skaczac do odpowiedniej klatki sybola ktory zawiera rozne "obiekty" w roznych klatkach
Napisano 10 Grudzień 200420 l Solaker mam layer1 w niej umieściłem animacje "po torze", następnie stworzyłem drugą warstwe i ponownie chciałem stworzyć podobną animacje po torze jak w warstwie pierwszej ale nie mam (w warstwie 2) aktywnego pola GUIDE.. inaczej juz ci tego nie potrafie wytłumaczyc :) Pewnie chcesz dorobic sciezke do sciezki. Jesli animujesz nastepny przedmiot dodaj 3 warstwe i do niej sciezke. Ale generalnie chyba nie wiem jaki masz problem :) Moze obrazek cos pomoze.