Jump to content

animacja po torze

denispl

Recommended Posts

Solaker mam layer1 w niej umieściłem animacje "po torze", następnie stworzyłem drugą warstwe i ponownie chciałem stworzyć podobną animacje po torze jak w warstwie pierwszej ale nie mam (w warstwie 2) aktywnego pola GUIDE.. inaczej juz ci tego nie potrafie wytłumaczyc :)

wydzie, bo to podstawy flasha, tylko pamietaj o zduplikowaniu tego klipa, a jesli robisz to ze skryptu to oczywscie wpierw zduplikuj a pozniej podmieniaj symbole na nizszym poziomie - a najlatwiej mozesz podnieniac skryptem skaczac do odpowiedniej klatki sybola ktory zawiera rozne "obiekty" w roznych klatkach

Solaker mam layer1 w niej umieściłem animacje "po torze", następnie stworzyłem drugą warstwe i ponownie chciałem stworzyć podobną animacje po torze jak w warstwie pierwszej ale nie mam (w warstwie 2) aktywnego pola GUIDE.. inaczej juz ci tego nie potrafie wytłumaczyc :)
Pewnie chcesz dorobic sciezke do sciezki. Jesli animujesz nastepny przedmiot dodaj 3 warstwe i do niej sciezke. Ale generalnie chyba nie wiem jaki masz problem :) Moze obrazek cos pomoze.