cRo^w Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Witam! Druga pracka na tym forum. Malo, niestety... ale coz, jak tylko sobie pomysle, ze mam machac ta myszka to mi sie odechciewa wszystkiego ;P. A nie zanosi sie na to, ze kupie w najblizszym czasie tablet. Tak czy inaczej... komentarze/krytyka/cokolwiek;P mile widziane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 mi wogole nie wyswietla obrazu:(:( odswierzalem juz 5 razy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 ładne; trochę przegięc w proporcjach, ale klimacior jest ... to było samą myszką? mi to wygląda na ołówek z obróbką w ps ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRo^w Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2004 Piotr Dobosz:hymmm dziwne, chociaz musze przyznac ze czasami mam tak samo... przy innch postach dzudzu: zgadza sie;) olowkiem byl szkic, glownie zarys/wszystkie "dluzsze pociagniecia" - poniewaz myszka raczej ciezko to zrobic... a wektorki mi sie nie chce bawic, potem fotka i ps z duzym zoom'em po podbiciu kontrastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 No klimacik fajny ale ten cień bym sobie darował, strasznie spłaszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi