Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ludzie !! nauczice sie ze jesli jestescie w dziale Galeria badz WiP to nie robicie linkow do stron bo czasem to moze nie dizlaac tylo uzywajcie PRZEGLADAJ i tam wgraj ze sowjego dysku obrazek

Napisano

good job [spox][soczek]..tylko mi ta nazwa nie pasuje...bo jesli to jest kieliszek to sa zle proporcje bo jest za duzy....mi na pierwszy rzut oka przupomina szkalnke

Napisano

....mam prosbe nieklnij przynajmniej tak zasadniczo i kasuj posty w ktorych nic nie ma jesli mozesz a jesli tyczy sie szklanki-toz to chiba szklanka do Coli-zgadlem?-jesli tak to powinno byc ok w miare tylko muglbys ja napelnic bylbym szczesliwy bo mnie suszy.....

Napisano
Originally posted by robczan

dlaczego jak robie przegladaj i wale zdjecie to i tak go nie ma ???:mad::mad::mad::mad:

zobacz ile ten Twoj obrazek ma kb...bo teraz zostalo wprowadzone ograniczniene wielkosci do 100 kb !!

pozdro[piwo]

Napisano

no widzisz, wszyscy mowia ze to jest szklanka, to chyba cos w tym musi byc. proporcje sa tak ujete, ze wyglada jak szklanka, ale zamiesc foto kieliszka, ktorym sie inspirowales, ja i tak wiem o co ci chodzilo...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności