inespew Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Witam Wszystkich!!! Jakiś czas temu zacząłem robić ten model, ale jakoś zaprzestałem pracy nad nim. Od dzisiaj zamierzam kontynować modelowanie. Co o tym sądzicie ?? Wytykać wszystkie błedy a zostaną w miare możliwości poprawione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 osobiscie bledow nie widze ale te dwie dziury w miejscu rejestracji to chyba twojego autorstwa co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2004 Skilo te dwie dziuty powinny tam byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Podoba mi sie ,mam nadzieje że coś ci z tego konkretnego wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 błagam skończ ten model bardzo ładny ale jest mały (chyba) błąd przy zderzaku a mianowicie na jego boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Nonono..... Szykuje się coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 jeden z najlepszych i znanych samochodów świata :D jak widać wszyscy na niego czekamy :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 w oryginale slupki sa bardziej okragle ja kocham evo VII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Ojoj, Twoj prog cos nie trzyma ksztaltu oryginalu. Wypowiadam sie bo to evo to moj ulubiony samochod, sam zrobilem (prawie, bo nie mam kiedy skonczyc) lowpoly do gta:vc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Siemka Inspew :) widze ze wkoncu opublikowales model :) zeby niebylo co jest a czego byc niepowinno proponuje zamiescic orginalna fote samochodu a pod ta fotka w takim samym ustawieniu jak na fotce twoj model :) gwarantuje ze beda za i przeci :) Czekam na finalne ujecie tego pieknego samochodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 noooo inespe nie widzialem wczesniej twoich modeli i powiem teraz ze jestem pod wrazeniem i gratuluje dojscia do tego etapu ;) wiekszosc prac konczy sie na polowie karoserii ;) radze ci to skonczyc bo model wyglada dobrze daj siatke ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 popraw próg i przetłoczenia na boku. pokaż tył i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 samochod jest po prostu pyszny, jak dla mnie duuzo ladniejszy od imprezki choc to kwestia gustu, inaspew dawaj dawaj, na razie bledow nie widac, sprobuj dawac wieksze rendery czekam na updaty... BTW holo fajny awatar :) lepszy od tego co miales kiedys :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 No to tak... Próg bedzie zrobiony od nowa, dół przedniego zderzaka jest nie tak jak byc powinien tez to porawie. Tyłu narazie nie pokaże bo nie ma tam nic ciekawego do oglądania :P . Poniżej zamieszczam siatke Myśle ze w poniedziałek zamieszcze render z poprawionymi bugami Dziękuje wszystkim za komentarze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 Witam!! Potrzebuje blueprinta tej felgi. Jak by ktos znalazł bede wdzięczny za podanie linka POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 rob bez blueprinta:D:D patrz na zdjecie i rob (ja tak robie) i przewaznie nie odbiega od orginalu:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 na smcars.net/forum jest na 100%, widzialem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 illy znajdź mi ją bardzo prosze bo ja nie moge :/ PLIZZZZZZZZZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Przyda sie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi