Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mój pojazd jest ukończony w ok. 80% Będę dodawał do niego jeszcze kilka detali, poprawię trochę lufę no i skorzystam chętnie z waszych porad.

Goździk prezentuje sie następująco:

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

OOOOO w morde, jak zobaczyłem pierwszy render to aż sie przestraszyłem :D

A tak na poważnie to model bardzo mi sie podoba, nie widze błędów (chociaż na czołgach sie nie znam :P), czekam na teksturki i final render :D

Pozdro...

Napisano

Wydaje się być całkiem wporządku, jednak jak dla mnie brakuje mu "tego czegoś" i nie potrafie określić czego. Patrząc na nazwę "Goździk" spodziewałem się kawiatka a nie pierwszego rendera który mnie wystraszył :). Ogólnie mi się podoba. +.

Napisano

no model fajny a brak tego czegos spowodowany jest chyba tym, ze jest na nim wiele pustych obszarow ktorych przeciez na sile nie mozna wypelnic ;] bo co niby tam dorobic?;] pozatym ten czolg sam w sobie jakis niewymiarowy sie wydaje ;] a po nazwie gozdzik spodziewalem sie gazika-tego jeepa;] podobna nazwa ;]

Napisano

Maf -> Jak na czołg jest on niewymiarowy, bo faktycznie nie jest to czołg tylko działo samobieżne :). I jest tam wiele pusych obszarów, ale i kilku rzeczy nie zrobiłem jeszcze na moim obiekcie. Dla porównania zamieszczem kilka fotek ogrinalnego Gozdzika.

Napisano

maf -> :)

PPK -> no więc tak, modeluję z boxa o rzeczywistych wymiarach gozdzika, ale żeby już nie było niedomówień to minimalnie zwiękrzyłem wysokość wieżyczki i zmieniłem trochę ustawienie kamery i teraz powinno być już OK.