RavBio Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Witam Mój pojazd jest ukończony w ok. 80% Będę dodawał do niego jeszcze kilka detali, poprawię trochę lufę no i skorzystam chętnie z waszych porad. Goździk prezentuje sie następująco:
inespew Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 OOOOO w morde, jak zobaczyłem pierwszy render to aż sie przestraszyłem :D A tak na poważnie to model bardzo mi sie podoba, nie widze błędów (chociaż na czołgach sie nie znam :P), czekam na teksturki i final render :D Pozdro...
max_1989 Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Wydaje się być całkiem wporządku, jednak jak dla mnie brakuje mu "tego czegoś" i nie potrafie określić czego. Patrząc na nazwę "Goździk" spodziewałem się kawiatka a nie pierwszego rendera który mnie wystraszył :). Ogólnie mi się podoba. +.
Duda Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 To samo co wyżej :) Przestraszyłem się pierwszego oraz bardzo mi się podoba... Powodzenia...
dom_in Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 I mnie zastrzelil pierwszy render :). Fajna Pracka. Mozesz dodac jeszcze siateczke?
Jedrush Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 to "cos" czego brakuje to ja wiem co to jest.. to textury :P
RavBio Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Dzięki za komenty, oto kolejne rendery z dodanymi kilkoma szczegółami i siatka.
Maf Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 no model fajny a brak tego czegos spowodowany jest chyba tym, ze jest na nim wiele pustych obszarow ktorych przeciez na sile nie mozna wypelnic ;] bo co niby tam dorobic?;] pozatym ten czolg sam w sobie jakis niewymiarowy sie wydaje ;] a po nazwie gozdzik spodziewalem sie gazika-tego jeepa;] podobna nazwa ;]
RavBio Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Maf -> Jak na czołg jest on niewymiarowy, bo faktycznie nie jest to czołg tylko działo samobieżne :). I jest tam wiele pusych obszarów, ale i kilku rzeczy nie zrobiłem jeszcze na moim obiekcie. Dla porównania zamieszczem kilka fotek ogrinalnego Gozdzika.
PPK Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Jak tak patrze to wydaje mi sie ze zmieniles mu troche proporcje ..ale ja snie nie znam ;)
Maf Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 ano faktycznie, to dzialo samobierzne;] poszlem na zywiol i nie zauwazylem :)
RavBio Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 maf -> :) PPK -> no więc tak, modeluję z boxa o rzeczywistych wymiarach gozdzika, ale żeby już nie było niedomówień to minimalnie zwiękrzyłem wysokość wieżyczki i zmieniłem trochę ustawienie kamery i teraz powinno być już OK.
Maf Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 oo i bardzo ladnie:)teraz wyglada duzo lepiej:)kiedy texturki?
streaker Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 ładne, tylko przydałoby się coś na boku, nad gąsienicami, bo jest tam pusto w porownaniu z resztą pojazdu.
Marcin Y Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 możesz napisać nieco więcej o tym dziale albo podać jego numer i pełną nazwę? chciałbym sobie poczytać więcej ;)
RavBio Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 pełna nazwa to: Samobieżna haubica 2S1 "Goździk" kod NATO: M-1974 Tutaj masz fajnego arta o tym: http://softland.com.pl/aerojac/gozdzik/gozdzik.html
Rekomendowane odpowiedzi