Napisano 11 Grudzień 200420 l Pracka zrobiana w 45 minut. Myśle że wam się nie spodoba ale warzne że autorowi podręcznika do nowego systemu rpg sie spodobała. Soft: PS 7 (uwaga wolny serwer)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Strasznie mi ten "cień" pod słońcem nie pasuje. Reszta jest prosta, ale mnie się osobiście podoba. Możesz powiedzieć coś wiecej o tym rpg? Jakiegoś linka podać? Pozdrawiam
Napisano 11 Grudzień 200420 l Fatalne. To twoim zadaniem jest ocena. nie autora ksiażki, na tej zasadzie mamy piekne reklamy sklepow miesnych, genialne wizytowki czy karty dan w restauracjach.
Napisano 11 Grudzień 200420 l jak to się pojawi w księgarni to sie popłaczę... nie wiadomo do końca o co chodzi, bo kreski jak na jakimś pergaminie, a w tle jakiś beton.
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor jak to się pojawi w księgarni to sie popłaczę... nie wiadomo do końca o co chodzi, bo kreski jak na jakimś pergaminie, a w tle jakiś beton. Nie wiadomo bo nie czytałeś systemy. rpg'eg jest strasznie pokręcony i moim zdaniem okładka oddaje klimat swiata. Zrobił bym to ładniej ale sami pewnie wiecie rze 45 min to bardzo mało na wymiślenie i zrobienie projektu.
Napisano 11 Grudzień 200420 l Szczerze Ci powiem że pożądnie bym się zastanowił zanim bym kupił system z taką okładką szczególnie że "oddaje klimat świata" Właśnie klimatu mi tu brakuje.
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor pewnie macie racje. Cheba mnie zmotywowaliście do zarwania nocki w ps'ie. Postaram się coś kamiennego i mroczniejszego wystrugać.
Napisano 11 Grudzień 200420 l no przynajmniej jeszcze z 15 min posiedz i dociadnij do pełnej godziny. ;)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Nie wiadomo bo nie czytałeś systemy. rpg'eg jest strasznie pokręcony i moim zdaniem okładka oddaje klimat swiata. Zrobił bym to ładniej ale sami pewnie wiecie rze 45 min to bardzo mało na wymiślenie i zrobienie projektu. szczerze mówiąc to można zrobić w 5 minut, a za dużo myślenia w tym nie ma. ale nie o to chodzi, poprostu trzeba jakiś zasad się trzymać. to razi w oczy niespójnością stylu. jeszcze te cienie .... wiem, żę rpg'i rządzą się własnymi prawami bo dawno temu się w nie bawiłem, ale jakoś projekty okładek są niezależnie od sensowności samego systemu zaprojektowane z choćby minimalną dawką konsekwencji. Ale jak się podoba klientowi ;] pozazdrościć :P
Napisano 11 Grudzień 200420 l szczerze mówiąc to można zrobić w 5 minut, a za dużo myślenia w tym nie ma własnie takie gadanie jest zupełnie bez sensu. nawet najprostzrze rzeczy czesto robi sie bardzo długo. chodzi o odpowiednie dopasowanie poszczegolnych elementów(co jest duzo trudniejsze i bardziej widoczne w przypadku "prostej" pracy). powtorzenie (przerysowanie) oczywiscie zajmuje 5 min ale ten czs nie uwzglednia wszystich etapów ktore nawet najprostrza dopracowana praca posiada. .... oczywiscie nie odnosi sie to do pracy wyzej.
Napisano 11 Grudzień 200420 l no przynajmniej jeszcze z 15 min posiedz i dociadnij do pełnej godziny. ;) pardon peter ;]
Napisano 11 Grudzień 200420 l ehh, edgelup fatalny ;). iwogle kupka. zachowujesz sie jak pani w sklepie miesnym za prlu :P.
Napisano 11 Grudzień 200420 l dresie, mam nadzieję, że to nie do mnie ;] wiesz, panie sklepach mięsnych z prlu nie zapominają takich rzeczy :> przez Ciebie znowu OT się zrobił ;] przepraszać :)
Napisano 13 Grudzień 200420 l hehe, rzeczywiscie beznadzieja, mnie sie wlasnie skojarzylo z karta dan w jakims baarze mlecznym...
Napisano 13 Grudzień 200420 l Patrząc na tytuł wątku spodziewałem się tutaj zobaczyć coś zupełnie innego - no cóż maksymalnie się rozczarowałem :\ Chyba, że to okładka do książki o "systemach" nauki wyszywania ?! Czy 45 minut to mało na projekt? Hmm z zasady nie biorę żadnych projektów, jeśli nie mam MINIMUM jednego dnia w zależności od skomplikowania itd. Nędza po prostu - byle "panu Kaziowi" od systemów się podoba! Faktycznie "wzorowe" podejście do projektowania...
Napisano 13 Grudzień 200420 l Pomysł może miałeś dobry, ale wykonanie jest fatalne, pod każdym względem.
Napisano 13 Grudzień 200420 l Chętnie bym coś pokomentował ale nic nie widzę (Opera 7.53). Gdzie ten link?