AGmakonts Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Pracka zrobiana w 45 minut. Myśle że wam się nie spodoba ale warzne że autorowi podręcznika do nowego systemu rpg sie spodobała. Soft: PS 7 (uwaga wolny serwer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Moja opinia jest w twoim podpisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Nie byłoby złe, gdyby literki i grafika były np. wyryte w kamieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Strasznie mi ten "cień" pod słońcem nie pasuje. Reszta jest prosta, ale mnie się osobiście podoba. Możesz powiedzieć coś wiecej o tym rpg? Jakiegoś linka podać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Fatalne. To twoim zadaniem jest ocena. nie autora ksiażki, na tej zasadzie mamy piekne reklamy sklepow miesnych, genialne wizytowki czy karty dan w restauracjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 jak to się pojawi w księgarni to sie popłaczę... nie wiadomo do końca o co chodzi, bo kreski jak na jakimś pergaminie, a w tle jakiś beton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 jak to się pojawi w księgarni to sie popłaczę... nie wiadomo do końca o co chodzi, bo kreski jak na jakimś pergaminie, a w tle jakiś beton. Nie wiadomo bo nie czytałeś systemy. rpg'eg jest strasznie pokręcony i moim zdaniem okładka oddaje klimat swiata. Zrobił bym to ładniej ale sami pewnie wiecie rze 45 min to bardzo mało na wymiślenie i zrobienie projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Zdzierasz z dnd... nie podoba mi sie zupelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Szczerze Ci powiem że pożądnie bym się zastanowił zanim bym kupił system z taką okładką szczególnie że "oddaje klimat świata" Właśnie klimatu mi tu brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 pewnie macie racje. Cheba mnie zmotywowaliście do zarwania nocki w ps'ie. Postaram się coś kamiennego i mroczniejszego wystrugać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 no przynajmniej jeszcze z 15 min posiedz i dociadnij do pełnej godziny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Nie wiadomo bo nie czytałeś systemy. rpg'eg jest strasznie pokręcony i moim zdaniem okładka oddaje klimat swiata. Zrobił bym to ładniej ale sami pewnie wiecie rze 45 min to bardzo mało na wymiślenie i zrobienie projektu. szczerze mówiąc to można zrobić w 5 minut, a za dużo myślenia w tym nie ma. ale nie o to chodzi, poprostu trzeba jakiś zasad się trzymać. to razi w oczy niespójnością stylu. jeszcze te cienie .... wiem, żę rpg'i rządzą się własnymi prawami bo dawno temu się w nie bawiłem, ale jakoś projekty okładek są niezależnie od sensowności samego systemu zaprojektowane z choćby minimalną dawką konsekwencji. Ale jak się podoba klientowi ;] pozazdrościć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 szczerze mówiąc to można zrobić w 5 minut, a za dużo myślenia w tym nie ma własnie takie gadanie jest zupełnie bez sensu. nawet najprostzrze rzeczy czesto robi sie bardzo długo. chodzi o odpowiednie dopasowanie poszczegolnych elementów(co jest duzo trudniejsze i bardziej widoczne w przypadku "prostej" pracy). powtorzenie (przerysowanie) oczywiscie zajmuje 5 min ale ten czs nie uwzglednia wszystich etapów ktore nawet najprostrza dopracowana praca posiada. .... oczywiscie nie odnosi sie to do pracy wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 no przynajmniej jeszcze z 15 min posiedz i dociadnij do pełnej godziny. ;) pardon peter ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ehh, edgelup fatalny ;). iwogle kupka. zachowujesz sie jak pani w sklepie miesnym za prlu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 dresie, mam nadzieję, że to nie do mnie ;] wiesz, panie sklepach mięsnych z prlu nie zapominają takich rzeczy :> przez Ciebie znowu OT się zrobił ;] przepraszać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 tragedia. zaproszenie na wiejski ślub, sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 hehe, rzeczywiscie beznadzieja, mnie sie wlasnie skojarzylo z karta dan w jakims baarze mlecznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Patrząc na tytuł wątku spodziewałem się tutaj zobaczyć coś zupełnie innego - no cóż maksymalnie się rozczarowałem :\ Chyba, że to okładka do książki o "systemach" nauki wyszywania ?! Czy 45 minut to mało na projekt? Hmm z zasady nie biorę żadnych projektów, jeśli nie mam MINIMUM jednego dnia w zależności od skomplikowania itd. Nędza po prostu - byle "panu Kaziowi" od systemów się podoba! Faktycznie "wzorowe" podejście do projektowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Pomysł może miałeś dobry, ale wykonanie jest fatalne, pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Chętnie bym coś pokomentował ale nic nie widzę (Opera 7.53). Gdzie ten link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 http://mil.net.pl/~grabeka/ZS-Se2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi