Mkbart Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Witam, jestem tutaj nowy, w Maxie siedzę dopiero od tygodnia. Mam 12 lat i zaczynam, a to jest mój pierwszy render. Wiem, że to beznadzieja w porównaniu z Waszymi pracami, ale to zawsze pierwsza beznadzieja :D . Z żadnych tutoriali w pełni nie korzystałem, tylko sprawdzałem, jak uzyskać szkło i nadać teksturę. Klepsydrę wymodelowałem z wyobraźni :D
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 witamy na forum. no cóż, trzeba przyznać, że na tydzień siedzenia w programie i 12 lat jest to spore osiągnięcie, ale postaraj się jednak przerobić kilka tutoriali i postaraj się następną pracę zamieścić w WIP i postarać się ją maksymalnie dopracować :) do innych userów - memento gumis ;]
Piotr Dobosz Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 ja memento:) mi sie naprawde podbo jak na tydzien siedzenia w maxsie:) po tygodniu ja nie wiedzialem jeszcze co do czego:( ale moze jestem glupim wyjatkiem i wszystkim innym poszlo o wiele lepiej:) powodzenia i serdecznie pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 pozatym zmien temat i poczytaj reglamin:)
ChaoSMakeR Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 jak ja sobie rpzypomne swoja pierwsza pracke z texturami w windowsowym paincie tyo odrazu jest weselej :D calkiem niezle :D
Baton Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Nie jest zle, moje nie bylo lepsze ;D Zmienilbym troche teksturke bo widac ze sie powtarza, a takto wszystko ok :) Powodzenia.
streaker Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 daj ją na jakimś planie, bedzie sie zdecydowanie lepiej prezentowac
spike Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 witam kolege i powiem że ja też mam 12 lat a siedze w maxie już z 2 lata ale jak na początek to nieźle ci idzie pozdro
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 ja to mam 16 i siedze rok mnie sie podoba jak na początek ja na początku po 5 godzinach i jednym tutorialu zrobiłem coś takiego (uwieżycie że to miał być battlecruiser ze starcrafta?) PS. nie złośćie sie że śmiece w forum ale jak mówiliście o początkach to sie nie mogłem powstrzymać :)
Salvator Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Ufol, od tego jest wątek na tym forum....
Rekomendowane odpowiedzi